a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Vicele Câmpulungului operat de urgență la Mioveni

Alte Știri

Vicele Câmpulungului operat de urgență la spitalul din Mioveni. Constantin Țurțulea se află în concediu medical în următoarea perioadă.

Asta din cauza unei probleme de sănătate serioase. De când a preluat mandatul la primăria Câmpulung, vicele s-a îmbolnăvit.

Vicele Câmpulungului operat de urgență la spitalul din Mioveni. Colegul de partid al primăriței Elena Lasconi s-a confruntat cu o afecțiune medicală care nu l-a scăpat de cuțit.

Vicele din Câmpulung operat de urgență la Mioveni

Din 25 ianuarie, Constantin Țurțulea și-a luat liber de la primărie fiind nevoit să treacă prin intervenția chirurgicală.

A fost așa urgență încât nu a mai ajuns la București, fiind operat la spitalul din Mioveni.

Vicele din Câmpulung operat de urgență la Mioveni

Atribuțiile vicelui sunt acum pe capul primăriței Elena Lasconi. Este o perioada grea pentru edil deoarece lucrează la documentațiile pentru Programul Operațional Regional. Mai multe informații Aici.

Vicele Câmpulungului operat de urgență la spitalul din Mioveni. Cine este Constantin Țurțulea, vicele preferat de Elena Lasconi?!

Are 43 de ani și este la primul mandat de consilier local. Și-a încercat norocul în politică, în anul 2016, din partea PNL la primăria Mihăești, dar visul nu i s-a îndeplinit.

În campania electorală acesta a fost mâna dreaptă a primăriței Elena Lasconi la capitolul imagine și comunicare în mass-media și nu numai. Este membru în comisiile de administrație la școli și spitale înlocuind-o pe Ioana Marcu, după ce a fost numită city-manager.

Pe această cale, redactorii Ziarul din Muscel îi doresc viceprimarului Constantin Țurțulea sănătate multă!

 

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie