a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.3 C
Campulung Muscel
joi, 23 martie, 2023

Elev de la Liceul Sportiv înjunghiat de 5 ori

Alte Știri

Elev de la Liceul Sportiv înjunghiat de 5 ori. Un băiat de 16 ani, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila, a ajuns la spital. Diagnosticul a fost, plămânul perforat. Asta după ce a fost înjunghiat luni de cinci ori, informează Agerpres.

UPDATE ora 21:00. Agresorul a fost reţinut de poliţişti. Un minor de 16 ani a fost reţinut de poliţişti fiind bănuit de înjunghierea unui băiat de aceeaşi vârstă, elev la Liceul cu Program Sportiv din Brăila.

Elev de la Liceul Sportiv înjunghiat de 5 ori

„Poliţiştii au identificat şi condus la sediul poliţiei un tânăr în vârstă de 16 ani, din Brăila. Elev bănuit pentru săvârşirea agresiunii, în vederea continuării verificărilor şi stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor de săvârşire a faptei”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Adolescentul a fost supus unei intervenţii chirurgicale şi se află în afara oricărui pericol, a declarat directorul medical al Spitalului Judeţean de Urgenţă Brăila, Dragoş Voicu.

„Un elev de 16 de la Liceul cu Program Sportiv a fost înjunghiat astăzi, în afara curţii liceului. A avut cinci plăgi înjunghiate, dintre care două abdominale fără probleme, superficiale, nepenetrante, încă una în axilă şi aceea fără probleme, o a patra plagă care a fost în torace, penetrantă, cu sânge şi aer în pleură şi încă o plagă/tăietură în zona scalpului.

A fost operat pe partea de plămân, pentru că acolo a fost nevoie, drenat, iar în momentul de faţă e în afara oricărui pericol”, a declarat Dragoş Voicu, citat de Agerpres.

Acesta a adăugat: „Nu avem detalii despre cum s-a întâmplat. Dar a fost o bătaie serioasă, dacă agresorul a dat cu cuţitul în neştire.

Din fericire, dacă putem spune aşa, nu a dat foarte tare”. Poliţiştii au fost sesizaţi de reprezentanţii Spitalului Judeţean Brăila.

„Poliţiştii au efectuat verificări, iar din primele date se pare că un tânăr în vârstă de 16 ani, din municipiul Brăila, ar fi fost agresat. Elevul suferind vătămări corporale ce au necesitat asistenţă medicală de specialitate”, a transmis Biroul de Presă al IPJ Brăila.

Citeşte întreaga ştire: Elev de 16 ani din Brăila, înjunghiat de cinci ori. Medic: „Agresorul a dat cu cuţitul în neştire”

Ultimele Știri

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții

Ce a putut să facă un cunoscut fotbalist din Argeș! E de noaptea minții. Un piteștean, care a vrut...

Alte știri din aceeași categorie