11.7 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

VIDEO: Discuţii cu “scântei” între doi medici, la spitalul Câmpulung!

Alte Știri

Un incident produs la o secţie din cadrul Spitalului din Câmpulung, a adus pe de o parte zâmbetul pe buzele unora, pe de altă parte discuţii despre cum ar trebui să se comporte unii medici.

Spre finele lunii ianuarie, între doi medici de la Secţia Oncologie de la Spitalul Câmpulung, s-a iscat o discuţie în contradictoriu, pe marginea unei ţigări, se spune, iar unul dintre medici, a aruncat cu masa din cabinet.

Cei doi medici, tineri, unul venit de la Iaşi, celălalt fiu de medici din Câmpulung, lucrau la Secţia de Oncologie. Câmpulungeanul, spun cei din spital, şi-ar fi aprins o ţigară în cabinetul medical, iar cel din Iaşi i-a spus să o stingă. De aici ar fi pornit scandalul între cei doi, iar după o serie de înjurături, cel din Iaşi a răsturnat biroul din cabinetul medical.

Scandalul s-a auzit, iar cei din spital au sesizat şi poliţia. La unitatea medicală a sosit un echipaj de la Biroul Ordine Publică din cadrul Poliţiei Câmpulung. Poliţiştii au ascultat cele două părţi, apoi cei doi au fost aşteptaţi şi la sediul instituţiei.

Conducerea instituţiei medicale din Câmpulung a precizat: „A fost ceva de moment. Înainte, între cei doi nu a fost nicio neînţelegere. Am discutat despre acest incident în Comitetul Director în Consiliul medical, dar şi cu ambele părţi. Cred că pe fondul oboselii s-a produs acest incident. Când au venit la Câmpulung părinţii domnului doctor Branişte, au fost primiţi de părinţi domnului doctor Belu, aşa că între cei doi au fost relaţii de prietenie. Nu ştiu să fi survenit ceva între cei doi între timp. Pe fondul unei fapte reprobabile, domnul doctor Andrei Branişte şi-a dat demisia, plecând la Iaşi. Acesta a demisionat la finele lunii ianuarie. Avea la Câmpulung patru luni de zile.Cred că totul a pornit pe starea de oboseală, stres, toate s-au adunat şi acesta a reacţionat aşa. Dacă domnul doctor a demisionat, nu mai intră nici în Comisia de Disciplină, nici în Consiliul Etic. Dacă familia Belu nu îşi retrage plângerea de la Poliţie, nu ştiu, dar asta e problema dânşilor, nu mai este problema noastră a conducerii Spitalului”, a precizat managerul spitalului, Nicolae Alexe.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie