8 C
Campulung Muscel
miercuri, 29 noiembrie, 2023

Motociclişti spulberaţi pe DN 73!

Alte Știri

Accident cu victime pe DN 73, pe raza comunei Mihăeşti, chiar în zona hanului din comună. Totul s-a produs între un autoturism şi o motocicletă, iar în urma accidentului au rezultat trei victime, doi ocupanţi ai motocicletei şi un pasager din autoturism.

Un bărbat de 69 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism pe DN 73, din direcţia Câmpulung câtre Piteşti, în localitatea Mihăeşti, nu s-a asigurat la efectuarea virajului la stânga şi a intrat în coliziune cu o motocicletă, condusă de un bărbat de 35 de ani, din Poienarii de Muscel.

Maşina asta a virat la stânga, să intre aici pe spaţiul ăsta verde pe unde se parchează, aici lângă han. Nu ştiu ce o fi făcut, nu a văzut motocicletă, nu s-a asigurat deloc, o fi zis că are timp, nu ştiu, cert este ca a virat brusc şi în portiere din spatele şoferului a intrat în plin motocicleta.

Pe ea erau doi tineri. I-a aruncat pe amândoi, unul într-un şanţ, altul în alt şanţ. Eu eram cu bicicleta, am văzut totul. M-am oprit, dar ce ajutor să dau eu, m-am uitat. A sunat cineva la 112 şi a chemat ambulanţa”, spune un martor.

Cei doi tineri de pe motocicletă, bărbați, au fost găsiți conștienți, unul în vârstă de 35 de ani, a fost preluat de către echipajul SMURD TIM, acesta prezintă suspiciune de fractură la membrul superior stâng și escoriații, iar celălalt a fost preluat de către echipajul SAJ. Aceștia sunt transportați la spital. Femeia din autoturism a fost preluată şi ea şi dusă la spitalul din Câmpulung.

Bărbatul care se afla la volan nu a suferit vătămări corporale.

La faţa locului s-au deplasat şi cadrele Biroului Rutier Câmpulung care au demarat cercetările în acest caz. Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etoilotest, rezultatul fiind negative.

Cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor care au condus la producerea acesteui accident.

Ultimele Știri

Elena Lasconi: “Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment”

Elena Lasconi: "Activitatea primăriei Câmpulung să o bage în faliment". Ieri, edilul a ieșit într-o conferință de presă cu...

Alte știri din aceeași categorie