Zeci de bunuri furate au fost recuperate de la proxeneți și hoți!

Zeci de bunuri furate au fost recuperate de la proxeneți și hoți!

Zeci de bunuri furate au fost recuperate de la proxeneți și hoți! Asta după ce polițiștii au făcut descinderi în Argeş şi judeţul Alba. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Inves­tigaţii Criminale Argeş au efectuat descinderile în localităţile Piteşti, Bradu, Ştefăneşti şi Alba Iulia. Au fost des­­coperite mai multe bunuri şi se presupune că aces­tea provin din furt. Şase persoane au fost duse la au­di­eri.

Marţi, au avut loc şapte percheziţii la suspecţi de comiterea mai multor furturi şi de proxenetism. Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Argeş, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti şi cu suportul de specialitate al D.O.S. – I.G.P.R., au desfăşurat şapte percheziţii domiciliare.
Acestea au fost făcute la locuinţele a doi bărbaţi bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi proxenetism. La acţiune au participat şi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş. Percheziţiile au avut loc după cum urmează: una în comuna Bradu, una la Ştefăneşti, patru în Piteşti şi una la Alba Iulia.
Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, în perioada iulie-octombrie a.c., bărbaţii ar fi spart mai multe societăţi comerciale din Piteşti. Au furat bunuri şi sume de bani. Valoarea prejudiciului este de aproximativ 100.000 de lei.
În timpul cercetărilor pentru faptele de furt, oamenii legii au stabilit că unul dintre suspecţi este şi proxenet. În cursul anului 2019 acesta ar fi constrâns două femei să practice prostituţia. Tinerele de 21 ani, respectiv 22 de ani erau duse la Alba Iulia unde îşi închiriaseră o locuinţă. Acolo îşi duceau clienţii racolaţi de proxenet dar şi de ele. Tocmai de aceea, una dintre percheziţii a avut loc la apartamentul cu pricina.
Şase persoane au fost conduse la sediul Inspectortului de Poliţie Judeţean Argeş, pentru cercetări. Este vorba de doi suspecţi, cele două tinere prostituate şi alte două persoane bănuite de tăinuire. La percheziţii au fost găsite mai multe bunuri despre care se bănuieşte că provin din furt.

About The Author

Related posts