La Dinicu au fost premiaţi şefii de promoţie!

La Dinicu au fost premiaţi şefii de promoţie!

La Dinicu au fost premiaţi şefii de promoţie!

Luni 9 septembrie, la ora 9.00, a fost oficiată deschiderea anului şcolar la Colegiul Naţional “Dinicu Golescu” din Câmpulung. Directorul Gheorghe Parghel i-a avut alături pe senatorul Gheorghe Marin, viceprimarul Margărin Blidaru, consilierul Gheorghe Sârbu, dar şi colectivul de cadre didactice, oamenii care au reuşit să facă performanţă cu elevii acestei instituţii de învăţământ.

În deschidere directorul a prezentat rezultatele remarcabile ale elevilor acestei intituţii.

La eveniment au fost premiaţi şi doi foşti elevi ai şcolii, doi tineri, de acum studenţi, care au terminat cei patru ani de învăţământ liceal cu media 10.00. Şefii de promoţie sunt Daria Moşteanu, acum studentă la Medicină şi Bogdan Sitaru, student la Oxford.

Elevii evidenţiaţi de directorul Parghel sunt Bianca Bănăţeanu, Elena Malancu, Dragoş Rizoiu, Vera Pronicev, Teodora Florea, Bogdan Sitaru, Alexia Ambruş, Alisa Pojală. La olimpiade internaţionale a fost premiat tot Bogdan Sitaru.

Tot în cadrul evenimentului, Asociaţia “Radu Negru” din Câmpulung, prin Nicuşor Bănăţeanu, a premiat o elevă de 10.00, Andreea Daria Ivaşcu, o tânără care a obţinut media 10.00 la examenul de Evaluare naţională.

About The Author

Related posts