12.2 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

De ce să fie votat Ion Pîrnuță și PNL Rucăr la alegerile locale din data de 9 iunie?

Alte Știri

De ce să fie votat Ion Pîrnuță și PNL Rucăr la alegerile locale din data de 9 iunie? Nu mai e mult până când locuitorii din Rucăr vor ieși la urne pentru a alege primarul și Consiliul Local pentru următorii 4 ani.

Rucăr este o localitate cu oameni orgolioși. Dar extrem de înrădăcinați atunci când vine vorba despre pământul natal, tradiții și obiceiuri. Cu siguranță pentru unii va fi o alegere ușoară ținând cont de faptul că sunt candidați noi care nu au mai fost primari. Unii au experiență în administrația locală, alții își încearcă norocul fiind nou-născuți în politică.

CITEȘTE ȘI. GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate

Mulți își pun întrebarea “de ce să îl votez pe Ion Pîrnuță?”. Aici venim noi cu multe motive pro, mai ales că rucăreanul are în spate o experiență politică. A muncit foarte mult după Revoluție în privat iar gestionarea banului este foarte grea în acest sector financiar mai ales în vremurile grele pe care le trăim.

De ce să fie votat Ion Pîrnuță și PNL Rucăr la alegerile locale din data de 9 iunie?

Ion Pîrnuță are atât experiența antreprenoriatului, cât și capacitatea de a realiza proiecte pentru comunitate.

Singura soluție ca localitatea să prospere. Ion Pîrnuță are unde bate cu pumnul în masă pentru a cere bani pentru comună, ajutor pentru proiectele cu fonduri europene și multe altele pentru dezvoltarea localității pentru că trebuie să recunoaștem – acest lucru îl doresc toți rucărenii.

Datorită caracterului său antreprenorial de sorginte liberală și motivat din dorința de a imprima și primăriei Rucăr un alt ritm de lucru, testat timp de 30 ani în sectorul privat a luat decizia de a căuta sprijin în Partidul Național Liberal care să-i ofere posibilitatea de a-și duce la îndeplinire proiectele de dezvoltare ale comunei Rucăr.

CITEȘTE ȘI. WOW. O veste bună, de ultimă oră, pentru comuna Rucăr!

Ion Pîrnuță este un rucărean convins. Este dedicat comunei Rucăr, nu unor grupuri de interese, nefiind omul care să fie manevrat de către alții. Reclamațiile pe care le primește zilnic nu au făcut altceva decât să îl pună pe un drum drept și să nu îl lase să greșească. Numai de la o rucăreancă are mai bine de 60 de reclamații la toate instituțiile statului român.

Are o familie frumoasă care îl susține în toate proiectele și o echipă pe care se poate baza.  Are activități industriale, turistice, comerț și de alimentație publică. A lucrat în sistemul privat și a plătit taxele și impozitele atât locale cât și generale. Iar pentru oamenii din Rucăr a creat sute de locuri de muncă pe care le-a susținut de la Revoluție, încoace.

CITEȘTE ȘI. AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în administrația locală

În administrația locală are o experiență de 6 mandate ca și consilier local și 2 mandate de viceprimar. Este și generos atunci când vine vorba de diverse activități sociale și culturale desfășurate în comună.

CITEȘTE ȘI. CRISTINA VLĂDESCU. Puterea stă în fiecare dintre noi, dar numai împreună putem reuși!

De-a lungul timpului a implementat proiecte cum ar fi alimentarea cu energie electrică pe Măra, în ciuda celor care s-au opus vehement. Un alt proiect la care și-a adus contribuția la schimbarea rețelei electrice din comună cu una nouă torsadată. În perioada în care a deținut funcția de viceprimar și-a adus o contribuție substanțială la implementarea  următoarele proiecte canalizare și alimentare cu apă (în două etape, implementate și în curs de implementare), asfaltare drumuri comunale pe o lungime de 25 km, un centru de permanență, preluarea drumului pe Măra care aparținea Statului și administrat de Regia Națională a Pădurilor.

De asemenea mai are un proiect în derulare ce ține de iluminatul stradal, cu fonduri europene care se face în două etape. Un nou proiect semnat săptămâna trecută este cel legat de extinderea rețelei de canalizare. Iar în viitorul apropiat urmează semnarea contractului de asfaltare drumuri comunale de interes local, precum și extinderea rețelei de canalizare și alimentare cu apă din punctul Măra.

CITEȘTE ȘI. TRIFAN IOAN – MICȘUNEL: Mă consider un lider informal al PNL-Rucăr și un membru activ și implicat în dezvoltarea localității

Elevii de la Școala Gimnazială Nae Ghica au motive de bucurie. De curând primesc o masă caldă cu 3 feluri de mâncare printr-un proiect pilot, Rucărul fiind prins în cele 30 de comune unde se mai face acest lucru. Un alt proiect în implementare este legat de 3 stații de încărcare pentru mașini electrice pe raza comunei Rucăr.

De asemenea școlile vor fi dotate cu mobilier și material didactic. Căminul Cultural este și el în construcție. Proiectele de viitor ale lui Ion Pîrnuță vizează potențialul turistic al zonei, dezvoltarea traseelor turistice, ciclo-turismul, amenajarea drumului pe Rucăr – Căpitanu – Păpușa.

CITEȘTE ȘI. RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori

Mai are în vedere rigole pentru colectarea apelor pluviale, podețe de acces în curte, înființarea after-school la cele 2 școli din comună, învățământ dual aplicat, înființarea unei echipe de fotbal, cât și un grup artistic pentru dansuri populare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Lansarea candidaților PNL. Ion Pîrnuță pentru primăria Rucăr!

Ion Pîrnuță mai dorește să asfalteze drumul Măra, să refacă canalul Râușor. Are în vedere digitalizarea serviciilor oferite cetățenilor. A făcut demersuri pentru construirea unei capele ecumenice. De asemenea susține antreprenoriatul local.

CITEȘTE ȘI. ION GHIDAN: O să mă dedic întru totul alături de echipa PNL pentru bunul mers al localității și pentru bunăstarea cetățenilor săi

În perioada cât a fost delegat în funcția de primar,  a început să se dezvolte localitatea prin accesarea de fonduri europene, reușind demararea proiectelor menționate anterior. Faptul că i se atribuie și nerealizările din ultimii 34 de ani este nedrept deoarece nu a avut calitatea de primar ales în această perioadă.

CITEȘTE ȘI. COSMA GABRIEL SEBASTIAN: Sunt convins că în PNL, alături de Pîrnuță Ion, putem face o echipă puternică în vederea dezvoltării durabile a Rucărului

Pe această cale, Ion Pîrnuță îi îndeamnă pe rucăreni să iasă la vot pe data de 9 iunie, și să îl voteze pentru funcția de primar, alături de echipa PNL pentru Consiliul Local Rucăr deoarece numai așa poate realiza ce și-a propus.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal. Autoritățile locale...

Alte știri din aceeași categorie