11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate

Alte Știri

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate.

Consider că printr-o implicare activă a tuturor în viața politică și administrativă a comunei noastre, prin transparența și respectul față de cetățeni, prin proiecte bune și cheltuirea corectă a banului public, putem transforma Rucărul într-un loc unde să trăim bine și unde copiii noștri să-și dorească să locuiască!

CITEȘTE ȘI. Avem numele celor peste 100 de candidați pentru Consiliul Local Câmpulung. Partide noi și multe surprize!

Sunt născut în Rucăr, am 46 de ani. Sunt căsătorit și am doi copii în vârstă de 10 și 19 ani, și sunt inginer silvic de profesie. Am urmat cursurile școlii rucărene, atât gimnaziul cât și liceul. Apoi am absolvit Facultatea de Silvicultură din Brașov, urmând apoi studii postuniversitare de master în cadrul Facultății de Drept și Sociologie din Brașov, specializarea Sisteme de drept public și instituții publice.

După încheierea studiilor, am lucrat doi ani în proiectare și amenajare silvică. După care în anul 2003 m-am întors în Rucăr și am început să lucrez în cadrul Ocolului Silvic Păpușa Rucăr. Fiind o structură silvică aparținând Asociației Obștilor de Mosneni Musceleni, care cuprinde majoritatea obștilor din zona Muscel.

CITEȘTE ȘI. WOW. O veste bună, de ultimă oră, pentru comuna Rucăr!

GENEL LUPU. PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate

Din anul 2005 dețin funcția de Șef Ocol Silvic. Și prin activitatea desfășurată, am intrat în contact cu o mare parte din locuitorii comunei Rucăr, oferindu-le sprijin.

CITEȘTE ȘI. AMALIA GONȚ. Liderul partidului politic, Pîrnuță lon din comuna Rucăr aduce o serie de calități și competente valoroase în administrația locală

Sunt membru al PNL Rucăr și consilier local din anul 2004, promovând ideile democrat-liberale și o administrație deschisă, modernă și prietenoasă cu cetățenii. Având în centrul său nevoile locuitorilor și dezvoltarea infrastructurii ca motor de dezvoltare locală.

Chiar dacă în mandatul 2020-2024 în Consiliul Local Rucăr, echipa PNL a fost formată din doar 4 consilieri din totalul de 15, am reușit să promovăm și să aprobăm o serie de proiecte de hotărâre. Unele dintre ele fiind deja realizate, iar altele aflate în diverse stadii de execuție, printre care amintim:

 • Modernizarea parcurilor pentru copii din zona Tabaci, Grădina Publică, Suseni. Rămânând de modernizat parcul din zona Peste Vale, precum și înființarea a două parcuri în Zona Stadionului și Sala de Sport;
 • Stație de autobuz în centru și propunerea de înființare a încă trei mini-stații în Suseni la Doi Ciobănei, Poarta Câmpului și pe Lunca – obiective aflate în curs de realizare;

CITEȘTE ȘI. CRISTINA VLĂDESCU. Puterea stă în fiecare dintre noi, dar numai împreună putem reuși!

 • Transmiterea live a ședințelor de Consiliu Local pe pagina de Facebook a Consiliului Local Rucăr;
 • Acces gratuit în Sala de Sport și pe Terenul Sintetic, fără plata taxei pentru locuitorii comunei Rucăr;
 • Sprijinirea locuitorilor pentru întocmirea documentelor necesare branșării și extinderii gratuite la rețeaua de gaze naturale;

CITEȘTE ȘI. TRIFAN IOAN – MICȘUNEL: Mă consider un lider informal al PNL-Rucăr și un membru activ și implicat în dezvoltarea localității

 • Burse pentru elevii cu rezultate bune la absolvirea anului școlar, precum și pentru elevii olimpici, indiferent de localitatea unde învață;
 • Indemnizație pentru nou-născuți, ai căror părinți locuiesc în Rucăr;
 • Intabularea golurilor alpine aflate în proprietatea Comunei Rucăr.

CITEȘTE ȘI. RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori

De asemenea, alte proiecte promovate de noi ar fi:

 • Realizarea unei Piețe Agro-alimentare și de Diverse. Pe un teren central a cărei locație este deja identificată. Un proiect de o importanță deosebită pentru Rucăr, care ar ajuta atât cetățenii prin acces la produse agro-alimentare diversificate și mai ieftine. Cât și producătorii locali de brânzeturi, carne, artizanat, restaurante și patiserii din zonă.
 • Podișor Pădure Parc – un proiect de suflet al nostru, care își propune să schimbe funcția pădurii Podișor din categoria pădure în pădure parc. Și să dezvolte activități de recreere și drumeție cu impact minim asupra pădurii.
 • Prin acest proiect ne dorim în zona pădurii Podișor – Braniște, dezvoltarea unei rețele de poteci din pământ și piatră. Construcția de bănci și podețe din lemn, foișoare și puncte de belvedere, iluminat solar, un traseu de mountain bike. În acest fel dorim să protejăm pădurea actuală și să-i dăm un rol de recreere și divertisment.

CITEȘTE ȘI. ION GHIDAN: O să mă dedic întru totul alături de echipa PNL pentru bunul mers al localității și pentru bunăstarea cetățenilor săi

 • Un alt punct de interes îl reprezintă zona din centru până la Doi Ciobănei, de o parte și de alta a Râușorului. O zonă de o frumusețe aparte, unde vom supune analizei dumneavoastră, printr-un chestionar, cum va trebui să arate această zonă (trotuare, spațiu verde, rigole și acces în curți)
 • De asemenea, infrastructura (asfaltare, canalizare, apă potabilă și gaze) este foarte importantă pentru dezvoltarea Rucărului. Iar pentru aceasta, echipa PNL are pregătite proiecte, unele dintre ele finanțate, altele aflate în stadiul de proiecte și propuneri.
 • Cultura, școala, asistența medicală, turismul, biserica, istoria Rucărului și tradițiile au un loc prioritar în proiectul nostru pentru Rucăr. Pe acesta îl vom prezenta în zilele următoare și pe care dorim să-l împărtășim cu dumneavoastră.

CITEȘTE ȘI. COSMA GABRIEL SEBASTIAN: Sunt convins că în PNL, alături de Pîrnuță Ion, putem face o echipă puternică în vederea dezvoltării durabile a Rucărului

PNL Rucăr vine în fața dumneavoastră cu o echipă pentru Consiliul Local Rucăr, formată din persoane cu experiență, profesioniști în domeniile lor de activitate: constructori, administratori, ingineri auto, ingineri silvici și ingineri agronomi, farmaciști, juriști, fermieri, profesori, tehnicieni topografi, medici și asistenți medicali, medici veterinari, ingineri hidrologi, tehnicieni mecanici și asistenți.

PNL Rucăr îl propune și susține pe domnul Pîrnută Ion pentru funcția de primar, o persoană cu o vastă experiență antreprenorială și un bun administrator.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Lansarea candidaților PNL. Ion Pîrnuță pentru primăria Rucăr!

Consider că experiența de bun administrator a domnului Pîrnută Ion, din activitatea privată cât și din funcția de viceprimar, este de un real folos și poate fi fructificată de către rucareni prin acordarea creditelor pentru ocuparea funcției de primar.

Am încredere că Pîrnuță Ion și echipa pe care o poate coagula în jurul lui pot duce la îndeplinire proiectele începute și promovate, prin implicare, maturitate și seriozitate, astfel încât localitatea noastră să se transforme în bine.

CITEȘTE ȘI. LAURA ȘTEFĂNESCU: M-am dedicat voluntar în Rucăr, iar acum în noua echipă lupt pentru Schimbare

Stimați rucăreni, suntem oameni obișnuiți dintre dumneavoastră, ne cunoașteți pe fiecare în parte de zeci de ani, ne-am căsătorit și am crescut copiii în Rucăr, iar mulți dintre noi ne desfășurăm activitatea aici, participând activ la viața socială și economică a comunei. Ne bucurăm alături de dumneavoastră la evenimentele fericite din viața familiilor noastre sau, din păcate, ne întristăm la pierderile inerente avute. Cu toții ne dorim o localitate în care noi și copiii noștri să trăim frumos, în care cei plecați să se întoarcă cu drag acasă, iar vizitatorii să păstreze amintiri frumoase despre locurile noastre.

CITEȘTE ȘI. POPA NICA VASILE. În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL

Pe 9 iunie avem cu toții ocazia ca prin votul nostru secret și liber exprimat să trimitem în Consiliul Local Rucăr și în funcția de primar candidații care să ne reprezinte cu onoare și succes în următorii 4 ani.

CITEȘTE ȘI. GABRIEL VĂLIMĂREANU. Am ales echipa PNL Rucăr, cu sufletul legându-mă o prietenie veche de Ion Pîrnuță

Vă rog, aveți încredere în mine, în echipa noastră PNL Rucăr și în candidatul ei la funcția de primar, PÎRNUȚĂ ION.

Vă mulțumesc!

Cu stimă și respect, Genel Lupu.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie