19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori

Alte Știri

RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori. Rucăreanul getbeget are mai jos o prezentare detaliată pentru cei care nu îl cunosc:

Nume: MĂLĂCEA

Prenume: RADU-ADRIAN

DATA NAȘTERII: 04-02-1983

Stare civilă: Căsătorit, 2 copiii.

CITEȘTE ȘI. ION GHIDAN: O să mă dedic întru totul alături de echipa PNL pentru bunul mers al localității și pentru bunăstarea cetățenilor săi

Educație: Liceul Industrial “VICTOR SLĂVESCU”- RUCĂR, ARGEȘ, profil real. Facultatea de Agricultură U.S.A.M.V – București.

Carieră: Area Sales Manager- 2011, 2014 – Timac Agro Romania

              Product Manager 2014-2017 – Timac Agro Romania

              Area Sales Manager 2017-2020- Timac Agro Romania

              Manager 2020- prezent –  Kwizda Agro Romania

CITEȘTE ȘI. COSMA GABRIEL SEBASTIAN: Sunt convins că în PNL, alături de Pîrnuță Ion, putem face o echipă puternică în vederea dezvoltării durabile a Rucărului

RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori

Sunt născut în comuna Rucăr, județul Argeș, provin dintr-o familie de oameni muncitori și modești. Sunt căsătorit de 13 ani, soția mea fiind tot din Rucăr. Am hotărât să rămân și să locuiesc în Rucăr, alături de familia mea pentru că iubesc aceste meleaguri și vreau ca și copiii mei să aiba parte de aceeași copilărie frumoasă pe care am avut-o si eu.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Lansarea candidaților PNL. Ion Pîrnuță pentru primăria Rucăr!

Am facut parte din acest partid în urmă cu ceva timp, dar din motive strict personale, am renunțat. În toți acești ani am rămas legat sufletește de această doctrină politică și acum când am avut oportunitatea de a reveni la PNL am acceptat cu mare drag și cu entuziasm. Sunt convins că această echipă împreună cu domnul Pîrnuță Ion poate să facă o schimbare benefică și majoară pentru această comunitate.

CITEȘTE ȘI. LAURA ȘTEFĂNESCU: M-am dedicat voluntar în Rucăr, iar acum în noua echipă lupt pentru Schimbare

Consider că am suficientă experiență și expertiză cumulată în cei 16 ani de activitate în domeniul Agribussines (Agricultura- Zootehnie) pentru a putea aduce plus valoare acestei comunităti. Îmi doresc și cred că pot sprijini fermierii prin implementarea unor proiecte menite să dezvolte Zootehnia și turismul prin accesarea de fonduri Europene și nu numai.

CITEȘTE ȘI. GABRIEL VĂLIMĂREANU. Am ales echipa PNL Rucăr, cu sufletul legându-mă o prietenie veche de Ion Pîrnuță

Consider că domnul Pîrnuță Ion este persoana cea mai potrivită, datorită experienței și abilităților dobândite în administrație și poate oferi comunității transformarea de care are nevoie pentru modernizare si prosperitate.

CITEȘTE ȘI. POPA NICA VASILE. În cele două mandate, ca viceprimar, Pîrnuță Ion a avut o colaborare bună cu consilierii PNL

RADU MĂLĂCEA: Cred și sunt sigur că pot contribui la dezvoltarea și modernizarea Rucărului: Misiune-Viziune-Valori.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

 

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie