9.1 C
Campulung Muscel
luni, 6 mai, 2024

Doliu în IPJ Argeș! Pasionat de motor, un polițist a murit fulgerător!

Alte Știri

Doliu în IPJ Argeș! Pasionat de motor, un polițist a murit fulgerător! Poliţistul Bogdan Neagoe, de la Secţia 3 Piteşti a murit ieri după-amiază după ce s-a lovit frontal de un taxi. În aceste momente se fac cercetări cu privire la modul în care s-a petrecut evenimentul şi dacă taximetristul are vreo vină.

Cert este că Bogdan Neagoe a încetat din viaţă, iar toţi colegii i-au scris mesaje cutremurătoare, cu toţii vorbind despre un om minunat, un profesionist în adevăratul sens al cuvântului şi un om care îşi iubea meseria. Din păcate, drumul lui s-a oprit ieri, brusc şi neanunţat de nimic.

Comunitatea de motocicliști din Argeș a pierdut un tânăr polițist și un împătimit al cailor putere!

Bogdan Neagoe activa în cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș de 15 ani și a murit pe loc după ce șoferul unui taxi nu s-a asigurat când a vrut să intre în parcarea de la Kaufland Craiovei, i-a tăiat calea polițistului, moment în care victima nu a mai putut să evite accidentul și a fost aruncată, efectiv, de pe motocicletă pe asfalt.

Ultimele Știri

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede

Mega ofertele de Azi la Kaufland. Produsele nelipsite din casă care dispar după rafturi foarte repede. La Kaufland găsești...

Alte știri din aceeași categorie