7 C
Campulung Muscel
vineri, 17 mai, 2024

Doi poliţişti din Câmpulung sunt salvatorii lui Darius!

Alte Știri

Polițiștii zilei sunt salvatori lui Darius, băiețelul de 3 ani din comuna Boteni, judeţul Argeș, care a dispărut duminică, 1 octombrie,  după amiază de lângă tatăl său, în timp ce se aflau într-o livadă. Bărbatul l-a căutat pe micuţ, iar după ce a văzut că începe să se înopteze, omul a sunat imediat la 112 şi a cerut ajutor de specialitate. La Boteni în zona menţionată s-au deplasat efective impresionante, iar căutările nu dădeau rezultate. Poliţiştii au solicitat de la Piteşti un echipaj cu  cameră cu termoviziune. Din fericire, micuţul Darius, a fost găsit de poliţişti. Acesta mersese pe uliţa pe care se afla livada circa 2,5 km. Nu s-a abătut de la cărare, iar poliţiştii musceleni l-au găsit.

Agentul  sef de poliţie  Lepădatu Mădălin şi agentul sef de poliţie  Bugheanu Marian, ambii din cadrul Poliției Câmpulung l-au găsit pe cel mic si l-au dus acasă. Conducerea Poliţiei Argeş mulţumeşte tuturor poliţiştilor şi cadrelor din celelalte structuri  care s-au implicat în rezolvarea acestui caz.

Ultimele Știri

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști

O unitate militară din Argeș angajează soldați și gradați profesioniști. Începând cu data de 16 mai 2024, Batalionul 33...

Alte știri din aceeași categorie