A ajuns la spital după o partidă de… sex!

A ajuns la spital după o partidă de… sex!

A ajuns la spital după o partidă de… sex!

Luni dimineaţa, la CPU din cadrul Spitalului Câmpulung a sunat un bărbat care a spus ca are nevoie de ajutor de specialitate. Acesta a spus că a venit la Câmpulung pentru o partida de sex şi acum se vede nevoit să ajunga la spital.

Cadrele medicale, aproape că au crezut ca este un telefon în batjocură, însa după puţin timp, la CPU a ajuns un tip bine făcut, înalt, cu părul prins în vârful capului, tatuat, care a spus ca amorul l-a adus la spital…

Aşadar era real. Bărbatul a mai spus ca are 37 de ani şi este din Piteşti. Că a venit la Câmpulung ca să facă amor nebun cu o femeie…

Problema bărbatului chipeş de 37 de ani era… un obiect întrat în … anus, şi acesta a încercat, spunea el, să-l extragă, şi-a făcut anusul praf, iar obiectul despre care spunea că i l-a introdus iubita în fund, a avansat, şi  nu a mai putut să-l scoată.

Cadrele medicale s-au crucit când l-au văzut cum arăta fundul iubăreţului. Au încercat prin metode noninvazive să i-l scoată, însă nu s-a putut, aşa că în urgenţă a fost solicitat un chirurg care era de gardă pentru a-i face o intervenţie endoscopică, singura care l-ar fi putut ajuta de bărbatul de 37 de ani din Piteşti.

Acesta a mai stat în spital câteva ore până şi-a mai revenit…

About The Author

Related posts