A vrut să fure un telefon mobil şi s-a ales cu dosar penal!
A vrut să fure un telefon mobil şi s-a ales cu dosar penal!

A vrut să fure un telefon mobil şi s-a ales cu dosar penal!

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de tâlhărie calificată (două acte materiale).

Din cercetări s-a stabilit că, în după-amiaza zilei de 05 octombrie a.c., un bărbat de 33 de ani, din comuna Poiana Lacului, ar fi sustras, prin acte de violență, o geantă cu acte și o sumă de bani, de la fosta concubină, în timp ce aceasta se afla la o rudă, pe raza municipiului Pitești, iar în cursul nopții de 05 spre 06 octombrie a.c., în jurul orei 03:00, ar fi încercat să îi sustragă un telefon mobil, prin utilizarea de acte de violență, în timp ce femeia se afla în locuința altei rude.

Reamintim că, în dimineața zilei de 06 octombrie a.c., bărbatul în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind prezentat instanței, care a dispus măsura arestului preventiv.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

About The Author

Related posts