A zburat cu mașina în șanț din cauza nisipului de pe marginea drumului! VIDEO
A zburat cu mașina în șanț din cauza nisipului de pe marginea drumului! VIDEO

A zburat cu mașina în șanț din cauza nisipului de pe marginea drumului! VIDEO

Accident rutier soldat cu o victimă şi însemnate pagube materiale. Totul s-a produs pe raza comunei Valea Mare Pravăţ, la intrarea dinspre Câmpulung.

Un autoturism marca Logan, în care se afla conducătorul auto şi o femeie de 31 de ani, pasager pe scaunul din dreapta faţă, se deplasa dinspre Câmpulung spre Braşov.

La intrarea în comuna Valea Mare Pravăţ, aşa după cum spun martorii, maşinile din faţa acestuia au redus brusc viteza, iar el a frânat când a observat, însă, se pare că, prea târziu, iar pentru a evita impactul cu maşina din faţă, impact care era iminent, a tras de volan pe marginea din dreapta a străzii, şi din cauza nisipului a derapat şi s-a dus în şanţul de pe marginea drumului, un canal de circa 3 metri adâncime.

„E un băiat şi o fată. El, şoferul, a ieşit singur din maşină, dar fata e prinsă acolo. Se luptă pompierii să o scoată. Zice un pompier că e conştientă, dar nu ştiu. Bine că nu au murit, puteau să se facă praf”, spune un martor.

Un alt bărbat aflat într-un autoturism aflat în trafic la acel moment al producerii accidentului, spune că s-a dus ca pe derdeluş maşina pe nisipul de pe margine: „A alunecat maşina pe nisipul ăla ca pe gheaţă. S-a dus torpilă, nu  a mai avut omul ce să facă. Ea e rănită, sperăm că nu rău. Ne-am speriat de groază şi noi, dar ei când s-au văzut că se răstoarnă în şanţ”, spune acesta.

„O singură victimă,  o femeie cu vârstă de 30 de ani, aceasta a rămas cu mâna prinsă între ușă și canalul betonat în care s-a răsturnat autoturismul. Pompierii au extras-o în siguranță și au predat‐o echipajului SMURD, care la prima evaluare au constatat că a suferit o suspiciune de fractură la membrul superior drept. Șoferul nu a avut nevoie de îngrijiri medicale”, transmit reprezentanţii ISU Argeş.

La faţa locului au ajuns imediat şi poliţiştii din cadrul Biroului Rutier din Câmpulung care au demarat cercetările în vederea stabilirii modului de producere a accidentului. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un bărbat de 50 de ani, din Onești, județul Bacău, care conducea un autoturism pe DN 73, din direcția Câmpulung spre Brașov, în împrejurări ce vor fi stabilite din cercetări, a părasit partea carosabilă și s-a răsturnat.

În urma evenimentului a rezultat rănirea pasagerei dreapta față, tânără de 31 de ani, din Onești, județul Bacău, care a fost preluată de un echipaj medical și transportată la spital (cu diagnostic preliminar de suspiciune fractură membru superior drept și contuzie genunchi drept).
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut.

About The Author

Related posts