Activităţi pe linie de ordine publică ale poliţiştilor locali din Câmpulung!

Activităţi pe linie de ordine publică ale poliţiştilor locali din Câmpulung!

Polițiștii locali din Câmpulung de la Serviciile Rutieră si Ordine Publică, au desfășurat o acţiune care a vizat respectarea prevederilor legale privind circulaţia rutieră, dar şi ordinea şi siguranţa publică.

 Polițiștii locali din Câmpulung au avut in derulare planul de măsuri –  “Siguranta in trafic,, plan ce viza disciplinarea conducătorilor auto.

Poliţistii au avuit în vedere în primul rând parcarea şi staționarea autovehiculelor, atât în zona central a municipiului Câmpulung, cât şi în zona Pieţei Centrale, dar şi în cartierele Vişoi, Rotunda, Turn.

Poliţiştii au mai vizat şi zonele din apropierea liceelor din oraş, astfel au verificat maşinile, dar au avut în vedere şi comportamentul persoanelor în zonele Colegiului “Dinicu Golescu” dar şi Colegiului Pedagogic.              

De asemenea, poliţiştii locali au mai desfăşurat controale și în zona Târgului săptămânal.

Poliţiştii locali au avut în vedere modul de desfășurare si deținere Autorizații de funcționare privind comerțul de produse agro-alimentare în zona târgului din Câmpulung.   

 Au fost aplicate mai multe sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea prevederilor legale privind parcarea sau staționarea autovehiculelor în zone nepermise, zone semnalizate ca atare.

După activitatea de control, poliţiştii locali au continuat activitatea prin asigurarea unui climat de siguranță publică în zona centrală împreună cu Jandarmeria Română la protestul organizat de Alexandru Cumpănaşu.

Polițiștii Locali au asigurat fluidizarea traficului rutier, devierea traficului rutier în perioada desfășurării protestului orele 13.00 şi 18.00 în zonele Primărie, Sediul Poliției Nationale, Parchet, zona centrală, pe Bulevardul Pardon, spre Colegiul “Dinicu Golescu”, pe Bulevardul Ion Mihalache, spre Liceul Dan Barbilian, la Clubul Aro, şi revenind în centru la Primărie.

Pe tot parcursul activităţilor, acestea au fost coordinate de şeful Poliţiei Locale Câmpulung, Dragoş Nicolae.

About The Author

Related posts