12.2 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Argeșul pe primul loc. Se organizează cel mai mare Târg Educațional. Nu îl ratați!

Alte Știri

Argeșul pe primul loc. Se organizează cel mai mare Târg Educațional. Nu îl ratați!

Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București are plăcerea de a vă invita la cea de-a XIII-a ediție a festivalului educațional POLIFEST – un eveniment unic prin care promovăm educația, inovația și tehnologia și conectăm viitorii specialiști cu cele mai vizionare companii din România.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Se deschide un campus profesional. Care e localitatea norocoasă cu o așa investiție imensă!

Într-o piață a muncii extrem de dinamică și modernă, credem că viitorii angajați trebuie să aibă oportunitatea de a se sincroniza cu marile companii care dau tonul industriei. Rolul POLIFEST este să creeze o punte între studenți, elevi, cadre didactice, specialiști, cercetători și companii.

Argeșul pe primul loc. Se organizează cel mai mare Târg Educațional. Nu îl ratați!

Cu o ofertă educațională diversă și absolvenți cu rezultate de excepție, POLITEHNICA București se mândrește cu faptul că pregătește specialiștii și experții viitorului, principalii vectori ai schimbării și dezvoltării societății.

CITEȘTE ȘI. De ce Bacalaureatul este o lovitură puternică pentru autiști! Strigătele disperate ale părinților. Ministrul Educației, recunoaște că elevii cu autism au capacitate intelectuală sporită!

Totodată, cele două centre ale universității noastre, Centrul Universitar București și Centrul Universitar Pitești, vor găzdui cele mai noi tehnologii, creând astfel un mediu propice de întâlnire între viitorii specialiști și liderii industriei.

Pe parcursul POLIFEST, participanții vor avea acces la conferințe științifice, workshopuri, expoziții de echipamente și noi tehnologii, prezentări de oferte educaționale și oportunități de angajare, precum și la o serie de manifestări conexe.

CITEȘTE ȘI. Elevii și studenții primesc câte 200 de euro. Trebuie să facă acest lucru urgent!

La Centrul Universitar Pitești evenimentul se va desfășura în perioada 18 – 20 aprilie 2024, între orele 10 -16, Corp Central, Str. Târgul din Vale nr. 1.  

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă la muzeul Brukenthal. Autoritățile locale...

Alte știri din aceeași categorie