18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienții…

Alte Știri

Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienți…Magazinul care le dă clienților 2.500 de lei la cumpărături până de Paște!

Un magazin în care se găsesc numeroase produse de interior și nu numai, le oferă clienților 2.500 de lei la cumpărături.

La Dedeman, dincolo de articolele de bricolaj, găsim și mobilier de interior ori alte accesorii. Și pe site-ul celor de la eMag avem de unde alege.

Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienții…

Se pare însă că un alt lanț celebru de magazine care are o gamă variată de produse iese la înaintare cu o super ofertă. Este vorba despre JYSK.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru proprietarii DACIA. Trebuie să meargă cu mașinile URGENT în service

Sigur ai ajuns și tu la unul dintre aceste magazine măcar o dată. Poți cumpăra mai tot ceea ce ai nevoie pentru casă, la prețuri cât se poate de accesibile. Iar cum, eMag și Dedeman vor face un pas în față. Clienții au șansa să primească un voucher de cumpărături în valoare de 2.500 de lei. De asemenea, JYSK mai oferă și alte 150 de vouchere în valoare de 50 de lei.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru șoferi. Mii de mașini second-hand vor radiate automat!

Clienții trebuie doar să intre pe site-ul oficial și să învârtă roata. Mai departe, aceștia vor avea șanse mari să se bucure de premii de-a dreptul fabuloase.

„Câștigă un voucher de cumpărături JYSK în valoare de 2.500 lei sau unul dintre cele 150 vouchere de cumpărături JYSK în valoare de 50 de lei fiecare!

CITEȘTE ȘI. Ultima cifra din CNP-ul tău. Ascunde un secret la care nu te așteptai. Puțini știu asta mai ales într-un an cu patru feluri de alegeri

Învârte roata și ai șansa să câștigi zilnic unul dintre cele 5 vouchere de cumpărături JYSK în valoare de 50 de lei fiecare și să fii inclus în tragerea la sorți pentru marele premiu: un voucher JYSK în valoare de 2.500 lei.

CITEȘTE ȘI. Lumeee, lumeeeee se deschid porțile unei celebre bănci din România. E valabil pentru sediile din zeci de orașe!

În cadrul campaniei promoționala JYSK – Spin and Win 2024 vor fi acordate un număr de 150 de premii zilnice, câte 5 premii în fiecare zi, fiecare premiu constând într-un voucher JYSK în valoare de 50 lei și un premiu constând într-un voucher JYSK în valoare de 2.500 lei”, este anunțul celor de la JYSK, care precizează că această campanie este în desfășurare deja și se va încheia pe 12 mai 2024.

CITEȘTE ȘI. Totul e GRATIS. Școlile, liceele, grădinițele și asociațiile pot primi calculatoare dacă fac acest lucru RAPID

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie