18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Banca Transilvania își răsplătește clienții care fac acest număr de pași, într-o singură zi!

Alte Știri

Banca Transilvania își răsplătește clienții care fac acest număr de pași, într-o singură zi! Ai cont la Banca Transilvania? Poate nu știai, dar e în desfășurare o super promoție. Te poți bucura de un premiu, doar dacă faci un lucru extrem de simplu.

Banca Transilvania a lansat o super campanie pentru clienții săi. Cei care sunt activi în viața de zi cu zi primesc premiile instant, iar ceilalți poate fi vor fi motivați. Reprezentanții băncii anunță că oferă premii clienților activi. Astfel, dacă faci 7.000 de pași într-o singură zi, ai șansa să câștigi un premiu pentru acest lucru.

CITEȘTE ȘI. Fraza care trebuie repetată de multe, multe ori pe zi, pentru a avea bani cât își dorești

Ce au de făcut clienții? În primul rând să conecteze BT Pay contul Google Fit, Apple Health sau Fitbit. Evident, aceștia trebuie să facă cei minim 7.000 de pași într-o singură zi.

Banca Transilvania își răsplătește clienții care fac acest număr de pași, într-o singură zi!

Ulterior, clienții activi sunt înscriși la tragerea la sorți și au șansa să câștige un rucsac de călătorii. Iar oferta e chiar una destul de interesantă și s-ar putea să motiveze multe persoane.

„Îți conectezi la BT Pay contul Google Fit, Apple Health sau Fitbit, faci 7.000 de pași până la finalul zilei și ești inclus automat în tragerea la sorți pentru un rucsac de călătorii”, este anunțul făcut de Banca Transilvania pentru clienții săi.

CITEȘTE ȘI. Știai că o frunză de dafin îți poate schimba radical viața?

Se pare că totuși este vorba și despre un parteneriat dintre bancă și Google Fit, Apple Health sau Fitbit. Chiar și așa, această inițiativă ar putea aduce doar beneficii clienților. De asemenea, pentru unele persoane, cei 7.000 de pași care trebuie făcuți zilnic ar putea fi o sarcină destul de ușoară.

CITEȘTE ȘI. Puțini știu motivul. De ce o zi are 24 de ore și nu mai mult?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie