a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.6 C
Campulung Muscel
duminică, 2 aprilie, 2023

Bani în borcan găsiți îngropați la Câmpulung

Alte Știri

Descoperire surprinzătoare: Bani în borcan găsiți îngropați la Câmpulung. Bancnotele din imagini nu mai au nicio valoare dar în perioada celui de-al Doilea Război Mondial reprezentau suma de 140.000 lei. Adică, mulți, mulți bani. O avere

În borcanul cu pricina a fost găsită și o scrisoare cu textul –

„Dragele mele,

Vă rog primiți din partea mea acest mic simbol al dragostei și prieteniei ce v-o port în veșnicie.
Doresc de asemeni, ca această mică atenție să vă găsească în cele mai fericite clipe ale vieții dumneavoastră.
Cu stimă și multă dragoste, Mirela”.

Descoperirea a fost făcută de proprietarul Hanul Bărăției în timpul lucrărilor la restaurant.

Bani în borcan găsiți îngropați la Câmpulung

Descoperire surprinzătoare: Bani în borcan găsiți îngropați la Câmpulung. Bancnotele din imagini nu mai au nicio valoare dar în perioada celui de-al Doilea Război Mondial reprezentau suma de 140.000 lei. Adică, mulți, mulți bani. O avere!

Ca amintire patronul Hanului Bărăției i-a prins într-un tablou și i-a expus în interiorul restaurantului pentru curioșii care află de poveste din gură în gură și vor să vadă cum arătau banii pe vremea războiului.

Acum, Hanul Bărației este vizitat la fel ca un muzeu iar poveștile pe care noul restaurant ridicat după modelul celui din perioada interbelică le transmite turiștilor sunt fascinante astfel se reîntorc cu drag dar și împreună cu câte un prieten.

Când intri în localul public, nu ai cum să nu îți arunci privirea spre perete. Nu ai cum să nu te întrebi ce caută banii acolo. Dacă ai curiozitatea și întrebi, cei din local îți spun imediat povestea lor.

Aproape toți clienții care trec pragul localului află despre existența acestor bancnote. Cei mai vârstnici i-au prins. Ce amintiri emoționante!

 

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie