30 C
Campulung Muscel
miercuri, 19 iunie, 2024

Elevul care și-a amenințat cu moartea profesoara de la clasă

Alte Știri

Elevul care și-a amenințat cu moartea profesoara de la clasă. Povestea este în felul următor.

O profesoară de matematică de la Liceul Tehnologic Mărăcineni, județul Argeș, a reclamat la poliție un elev de clasa a XII-a.

Acuzându-l pe acesta că a înjurat-o şi a ameninţat-o cu moartea. Asta după ce nu l-a mai primit la oră, potrivit TVR.

Elevul întârzia frecvent la oră. Iar profesoara a refuzat să îl mai primească în clasă după ce s-a sunat. A urmat o ceartă, cu injurii din partea elevului. Toate au culminat cu o amenințare cu moartea. Profesoara a făcut plângere la poliție.

Elevul care și-a amenințat cu moartea profesoara de la clasă

„În ziua de 2 februarie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Bascov au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare, și au reținut un tânăr de 18 ani, din Mărăcineni.

Din cercetări s-a stabilit că, în cursul zilei de 1 februarie, în timp ce se afla în incinta unității de învățământ, al cărui elev este, ar fi adresat cuvinte jignitoare și amenințări cu acte de violență unui cadru didactic”, a informat IPJ Argeș.

Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Vineri, instanța a decis însă că va fi cercetat în libertate. Astfel că, de luni, el poate reveni la ore. Conducerea liceului a anunțat că a declanșat o anchetă internă.

Citeşte întreaga ştire: O profesoară de la un liceu din Argeș, amenințată cu moartea de un elev. Adolescentul, cercetat în stare de libertate

Ce va face profesoara în acest caz, rămâne de văzut! Cum va continua elevul să se prezinte la ore, rămâne la fel de văzut. Haiducia s-a instalat aproape în toate școlile din Argeș! Este dezastru! Părinții nu mai au nicio autoritate în fața copiilor. Au pretenția ca școala să se ocupe în totalitate de educația odraslelor lor.

Iar atunci când o profesoară ca în acest caz, dorește să aplice o corecție elevului de la clasă se ajunge la o altitudine extrem de agresivă. Nu este pentru prima dată când un profesor este amenințat cu moartea.

Acesta este unul din cazurile care au fost făcute publice și elevul a rămas în arest.

Ultimele Știri

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro

Tânărul de succes din Argeș care conduce un imperiu evaluat la peste 400 de milioane de euro. Familia Trandafir...

Alte știri din aceeași categorie