9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Brutăria din Câmpulung care a cucerit rapid pe toată lumea

Alte Știri

Brutăria din Câmpulung care a cucerit rapid pe toată lumea. În timp ce multe afaceri pun lacătul pe ușă din cauze multiple, la polul opus există și afaceri de la care clienții vin în număr mare să cumpere. Sau chiar își rezervă din timp produsele, știind bine că după prânz nu va mai rămâne nimic la rafturi. Este vorba de o brutărie despre care spun localnicii că are cea mai bună pâine.

CITEȘTE ȘI. Cel mai mare târg, opulent și plin de distracții se află în nordul județului Argeș!

În Câmpulung Muscel, șase angajați produc zilnic în cea mai populară brutărie din zonă în jur de 300 de pâini. Iar la sfârșit de săptămână ajung să producă chiar și 400.

Brutăria din Câmpulung care a cucerit rapid pe toată lumea

Astfel clienții deja știu că trebuie să se programeze dacă vor să se asigure că își vor primi pâinea dorită pentru ziua respectivă de la această brutărie. Și asta în condițiile în care zona este plină de supermarketuri și chioșcuri.

CITEȘTE. Într-o comună celebră pentru sărăcie, din Argeș găsești cele mai bune gogoși. Pofticioșii fac cozi mai ceva ca pe vremea lui Ceaușescu

,,Prefer să vin aici, deși nu locuiesc în apropiere. Îmi place pâinea de la această brutărie pentru că este naturală și foarte gustoasă. E coaptă pe vatră cu foc de lemne chiar sub ochii noștri. Si nu numai pâinea, toate produsele sunt de o calitate deosebită, cu siguranță nu are grad de comparație cu cele din supermarketuri”, spune Ioana, una dintre clientele fidele.

Consumatorii au doar cuvinte de laudă despre pâinea plămădită chiar de administratorul afacerii, Dieter Gheorghiu, cunoscut ca om de televiziune, iar mai nou ca și brutar.

CITEȘTE ȘI. Unde se mănâncă cele mai bune pateuri cu brânză într-o celebră comună din județul Argeș

,,Folosim ingrediente 100% naturale, fara E uri și cel mai important este că depunem suflet. Este adevărat că gustul deosebit este dat și de vatra cu foc de lemne, nefăcând rabat de la calitate și respectând rețeta tradițională este clar că obținem un produs bun”, spune mândru Dieter Gheorghiu.

CITEȘTE ȘI. Unde se mănâncă în Câmpulung Muscel cei mai delicioși și suculenți Mici de Dedulești?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Redactor: Elena Picu

Foto – Facebook

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie