9.2 C
Campulung Muscel
vineri, 19 aprilie, 2024

Carnagiu în Merişani, judeţul Argeş!

Alte Știri

Grav accident rutier petrecut în Argeş. Două maşini s-au ciocnit frontal. Şase oameni, printre care şi un copil de cinci ani, au ajuns la spital. Trei sunt în stare gravă, iar medicii sunt rezervaţi în privinţa şanselor de supravieţuire. Totul din cauză că şoferul uneia dintre maşini a depăşit în curbă, pe linie continuă şi fără să se asigure.
Accidentul s-a petrecut în comuna Merişani, pe drumul care leagă Piteştiul de Curtea de Argeş. Cele două maşini s-au ciocnit frontal după ce şoferul Daciei vişinii a intrat în depăşire. Impactul a fost aşa de puternic încât bucăţi din maşini s-au împrăştiat pe zeci de metri. Angajatul unei staţii de carburant aflată în imediata apropiere a ieşit afară cu extinctorul, intuind pericolul pentru staşia GPL. Ambele maşini luaseră foc.”Am auzit bum, am sunat la 112, am intervenit şi am stins cât am putut, ardeau ambele maşini, un bărbat era agăţat pe uşa din faţă, curgea sânge din el, o doamnă era între scaune  cu capul în jos, iar cealaltă doamnă, cea cu copil era în şanţ”, povesteşte băiatul de la staţia GPL.
Doi oameni au fost aruncaţi din maşini. Pentru unul a fost noroc, întrucât autoturismul a ajuns armonică. 11 maşini de la Ambulanţă, SMURD, Poiliţie şi Pompieri au ajuns la locul accidentului.
Toţi ocupanţii maşinilor au fost transportaţi pe tărgi şi în braţe. Pompierii au stat permanent cu mama şi fetiţa, traumatizate, în maşina descarcerării.
O familie era din Slatina şi fusese la nişte rude aproape de Curtea de Argeş. La câteva minute au ajuns şi acestea.
Toţi ocupanţii maşinilor, doi din Dacie şi patru din Renault au ajuns la spital. Trei sunt grav răniţi. Doi dintre ei, cei din Nova, erau tată şi fiu şi veneau de la aniversarea fiului, Florin, de 21 de ani.
Din cauza accidentului, traficul a fost blocat mai bine de o oră. Poliţiştii au întocmit dosar de cercetare penală, deocamdată pentru vătămare corporală din culpă.

 

Ultimele Știri

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta!

Se schimbă banii. Se trece la moneda euro! Toată lumea trebuie să știe asta! România, la coada Uniunii Europene...

Alte știri din aceeași categorie