19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Alte Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel. Voina este deja o destinație cunoscută de mulți iubitori ai muntelui.

Vara, aici, sunt sute de rulote în zonele special amenajate. Oameni din toată țara, dar și din alte țări, vin să se relaxeze la Voina Muscelului.
Cabana care i-a dat strălucire zonei, bijuteria Muscelelor, s-a făcut cunoscută încă de pe vremea lui Ceaușescu.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Din ce localități dispar păcănelele. Lovitură puternică pentru împătimiți!

Terasa, restaurantul și camerele de cazare, sunt cele care au adus tinerii, dar și pe cei trecuți de prima tinerețe, la Voina. Camerele cabanei, sunt cele care știu poveștile de iubire care acolo poate s-au născut. Sau care acolo s-au consumat cu pasiune.

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

După atâția ani de când Cabana Voina a atras iubitorii muntelui, și în care a fost administrată de SC Muscelul SA, acum s-a făcut o schimbare. Astfel, acum Voina este a unui tânăr și potent om de afaceri din Argeș.
Valoarea cabanei de la Voina a fost de 1 milion de euro. Tânărul proprietar și-a făcut-o cadou de ziua lui.

CITEȘTE ȘI. Locul de poveste din Câmpulung Muscel unde vă puteți distra la maxim în acest weekend

Acum clădirea a fost închisă pentru o reabilitare. Se pregătește pentru a fi deschisă de 1 mai.
Cabana Voina va funcționa doar cu restaurantul și terasa o perioadă. Se dorește atragerea de fonduri europene pentru a fi reabilitată. Astfel, în curând, cabana Voina va deveni diamantul Muscelului, o locație de vis pentru turiști.

CITEȘTE ȘI. Ce trebuie să faci ca să primești vouchere de 1.000 de lei de la Digi RCS-RDS

”Vara îmi place să merg la Voina. La terasa cabanei stau la mici și bere. Asta e plăcerea noastră. De mic veneam aici cu părinții. Nu erau multe distracții înainte de 1989. Dar ce era, făcea cât toate de azi. Erau pline terasele. Si de aici și de la Ciobănașu. Ne duceam sâmbăta sau duminica. Țin minte că erau mesele ocupate de familii. Mă bucur că acum și Voina va avea parte de reabilitare. Cel care a luat-o, îl știu, este un om deosebit. Îl felicit și îi urez să aibă spor. Și, hai mai repede frate că ne e dor de micii de la voi de la cabană!”, spune un muscelean.

CITEȘTE ȘI. Cât e rata lunar, pentru un model Dacia Logan în 2024. Asta dacă îl cumperi în leasing pe 5 ani

Așadar, pe 1 mai, turiștii sunt așteptați la Voina. Locurile sunt deosebite, aerul curat, iar amintirile cu care veți rămâne, posibil vor fi cele mai frumoase din viață. Trebuie doar să vă doriți și să vizitați Cabana Voina din Muscel.

CITEȘTE ȘI. Cum să scapi de ploșnițe cu metode, făcute în casă, 100% naturale

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă muzeul Brukenthal

VIDEO. JUGUR e Acasă. Este locul sufletului meu. De aici fluierul a ajuns vedetă muzeul Brukenthal. Autoritățile locale au...

Alte știri din aceeași categorie