18.5 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Super oferte de Azi la LIDL. Cele 4 produse pe care românii le cumpără pe bandă rulantă

Alte Știri

Super oferte de Azi la LIDL. Cele 4 produse pe care românii le cumpără pe bandă rulantă. Au un preț excelent și se vor vinde ca pâinea caldă. Nu vor rezista mult pe raft. Lidl este magazinul din care mulți români aleg să meargă la cumpărături. Este de înțeles, ținând cont că prețurile sunt bune și, în plus, nu ai nevoie de mai multe opriri pentru a lua tot ce este necesar pentru casă.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Maioneză de post, rețetă super rapidă

Pe de altă parte, aproape în fiecare zi există reduceri, iar unele sunt greu de refuzat. Așa se întâmplă și în acest weekend, când românii care vor merge să facă piața vor găsi la raft oferte atractive. 

Super oferte de Azi la LIDL. Cele 4 produse pe care românii le cumpără pe bandă rulantă

Mai multe produse vor avea un preț redus, iar acestea sunt bune atât pentru a pregăti masa pentru toată familia, cât și pentru a face un grătar în aer liber, la sfârșit de săptămână, așa cum o mulțime de persoane obișnuiesc.

Stocul, însă, este limitat. Astfel că, cei care vor să prindă produse la ofertă, trebuie să se grăbească, pentru că sunt șanse mari ca acestea să dispară rapid de pe rafturile magazinelor Lidl.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Ingredientul secret care îți face pastele să îți iasă ca-n Italia

Prin urmare, conform catalogului Lidl, de sâmbătă, 13 aprilie 2024, patru produse vor înregistra reduceri substanțiale. Este vorba despre o gamă de alimente printre care se numără și favoritele românilor.

Astfel, caserola de pui grill, hrănit cu 70% porumb, înregistrează o reducere de 31%. Acest lucru înseamnă că după ce va intra în ofertă, cei care cumpără de la Lidl vor plăti numai 1,29 de lei pe 100 de grame. Prețul inițial era de 1,89 de lei.

CITEȘTE ȘI. REȚETE DIN CAIETELE BUNICII. Cremă de zahăr ars, rețetă originală

De asemenea, iubitorii de produse semipreparate găsesc cordon bleu de curcan, 1 kilogram, la reducere cu 40%. Dacă până sâmbătă prețul este de 21,99 de lei, pe 13 aprilie, acesta va fi de numai 12,99 de lei.

CITEȘTE ȘI. Ce e total interzis să bagi în cuptorul cu microunde. Bubuie și face dezastru!

Și caserola de 500 de grame de crenvurști polonezi Pikok este mai ieftină cu 41%. Aceasta este redusă de la 18,89 de lei la 10,99 de lei. Iar baxul de patru sticle de bere Tuborg, de 0,33 l, costă doar 11,99 de lei, având, de asemenea, o reducere de 41%.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie