35.2 C
Campulung Muscel
marți, 16 iulie, 2024

Credincioşii tânjesc după miracolul vindecării!

Alte Știri

APOCALIPSĂ? Izvorul părintelui Arsenie Boca a secat!

Semnul unei prevestiri pentru credincioşii din toată ţara? Miracolul vindecării trupeşti sau sufleteşti, izvorul părintelui Arsenie Boca, de la Sâmbăta de Sus, din Făgăraş, locul de reculegere a zecilor de mii de credincioşi, a secat. Localnicii pun acest lucru pe seama păcatelor pe care oamenii le fac tot mai des, dar mai cred că este şi un avertisment pentru toţi românii. Înarmaţi cu sticle, credincioşii privesc deznădăjduiţi firicelul de apă care abia mai curge şi speră ca să nu rămână aşa mult timp.

Părintele Vasu Nicolae, din Protopopiatul Făgăraş, are convingerea că, în curând, izvorul o să-şi reia debitul firesc. “Nu cred eu că ne lasă părintele Arsenie. Sigur este aşa doar pentru scurt timp. Eu nu am mai fost acolo de câteva luni, dar cred că o să-şi revină debitul”, a spus încrezător părintele Vasu.

Mesajul lui Arsenie Boca pentru pelerini

La aproximativ un kilometru de Mănăstirea Brâncoveanu din Sâmbăta de Sus, la poalele munţilor Făgăraş, se află izvorul binecuvântat de părintele Arsenie Boca. Cel supranumit Sfântul Ardealului obişnuia să stea de vorbă cu oamenii la locul numit “La izvor” şi să spovedească sau să-i sfătuiască pe cei care veneau în număr covârşitor din satele învecinate.

Părintele a vieţuit în Mănăstirea Brâncoveanu între anii 1940-1948, iar cei care l-au cunoscut spun că avea darul de a face minuni. În timp, izvorul a devenit loc de pelerinaj, mii de credincioşi venind aici anual pentru a lua apă în sticle, damigene şi chiar în butoaie, convinşi că apa este tămăduitoare.

“Cine va bea din apa pe care Eu i-o voi da nu va mai înseta în veci, căci se va face în el izvor de apă curgătoare, pentru viaţă veşnică” (Ioan 4, 4). Acestea sunt cuvintele săpate în piatră lângă izvorul lui Arsenie Boca, creştinii care vin aici trăind cu credinţa că apa aceasta le-ar putea alina suferinţele.

Ultimele Știri

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos

Cel mai tânăr prefect din România a ascultat problemele locuitorilor din Bughea de Jos. Prefectul Dragoș Predescu face vizite de...

Alte știri din aceeași categorie