5.7 C
Campulung Muscel
joi, 18 aprilie, 2024

Cum a ajuns Elena Lasconi să cumpere o casă la Câmpulung Muscel

Alte Știri

Cum a ajuns Elena Lasconi să cumpere o casă la Câmpulung Muscel. Au trecut 20 ani de atunci. Deci edilul cunoaște bine orașul cu toate probleme lui. De aproape 4 ani conduce instituția administrativă și de fiecare dată, în conferințele de presă spune că acestui oraș îi mai trebuie 20 ani ca să își revină.

CITEȘTE ȘI. Video. Primarița Elena Lasconi pe post de Cupidon, pe străzile din Câmpulung Muscel. A îndeplinit și dorințe!

Astăzi a făcut o postare pe pagina sa de socializare în care spune cum a ajuns pe strada Valea Bărbușii să dețină casa. În prezent drumul arată ca după bombardamente. Se lucrează de zor la introducerea canalizării și apoi la turnarea covorului asfaltic.

Cum a ajuns Elena Lasconi să cumpere o casă la Câmpulung Muscel

“Au trecut aproape douăzeci de ani de când am ajuns pentru prima dată la Câmpulung Muscel.
Făcusem un credit la bancă de zece mii de dolari. Visam să cumpăr un teren pe care să construiesc ulterior o casă de lemn. Am căutat câteva luni, dar nimic. Nu am renunțat.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Mai rău ca în război. Cum arată strada unde locuiește primărița Elena Lasconi

La un moment dat am auzit o colegă cum povestea că și-a cumpărat o casă și din curte vede Iezer-Păpușa. Am cerut numărul agentului imobiliar. În câteva săptămâni a găsit un teren, un colț de Rai. Așa am ajuns ACASĂ.
sursa foto – facebook Elena Lasconi alege Câmpulung Muscel
Interesant este că primii pași pe care i-am făcut pe pământul din Câmpulung au fost în fața Primăriei unde mă aștepta doamna Dobrescu.
Cine s-ar fi gândit că astăzi, după aproape douăzeci de ani, o să oficiez căsătoria fiului ei?

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi face Referendum. Scoate Câmpulungul de pe harta României

În viață totul este despre ceea ce trăim împreună! Mulțumesc, doamnă dragă! Casă de piatră tinerei familii Dobrescu!”, a scris primărița Elena Lasconi pe pagina sa de socializare.

CITEȘTE ȘI. Primărița Elena Lasconi, magnet puternic pentru banii de la Guvern. E campioană. Câmpulungul transformat într-un spațiu verde

Ultimele Știri

Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienții…

Adio Dedeman și eMag! Ce veste pentru toți clienți...Magazinul care le dă clienților 2.500 de lei la cumpărături până...

Alte știri din aceeași categorie