11.9 C
Campulung Muscel
duminică, 14 aprilie, 2024

Cum a început primăvara în Câmpulungul din Muscel

Alte Știri

Cum a început primăvara în Câmpulungul din Muscel. De la primele ore ale dimineții ploaia și-a făcut apariția în orașul de la poalele Mateiașului. Temperaturile au fost și ele zgârcite în termometre.

Piața primăriei Câmpulung s-a umplut de mai multe zile de corturi albe. Comercianții sunt veșnic nemulțumiți. Spun că plătesc taxe mari la primărie și nu au vânzare. Cei drept nu s-au făcut cozi ca pe vremea lui Ceaușescu pe la produsele lor.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Prețurile sunt foarte mari și cam toți vând aceleași produse, spun cumpărători. Este mai comod să iei de la un supermarket, mai zic aceștia.

Cum a început primăvara în Câmpulungul din Muscel

Imaginea pieței primăriei nu diferă cu mult față de cele din alți ani, doar că sunt corturi albe peste tot. Mai mult, unii comercianți sunt dezavantajați pentru că au fost puși cu spatele la stradă și cei care trec cu mașinile prin zonă nu pot vedea ce comercializează aceștia, poate le mai ridicau și acest aspect veniturile.

CITEȘTE ȘI. Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

Culmea pe toate străzile din orașul  rutieră a fost închisă pe Bulevardul Pardon.

de la poalele Mateiașului s-a circulat bară la bară. Traficul de coșmar cu care am început încet, încet să ne obișnuim și să ne simțim ca pe străzile din București de când circulația

CITEȘTE ȘI. Cum va arăta noua piață din Câmpulung. Clădirea se va învârti după soare și va rupe tot în jur

Reprezentanții partidelor politice au furat startul campaniei electorale și au ieșit pe străzi pentru a împărți flori sau mărțișoare reprezentantelor sexului frumos.

Ultimele Știri

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel

VIDEO. Șoc și groază ce se poate vinde din vitrina acestui magazin situat în buricul Câmpulungului din Muscel. Am...

Alte știri din aceeași categorie