17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

Alte Știri

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung. Mărțișorul este considerat simbolul primăverii, al revenirii la viață a naturii și a tot ce o înconjoară. Este oferit în fiecare an pe data de 1 martie, zi în care se respectă o serie de tradiții și obiceiuri pentru un an îmbelșugat.

Mărțișorul oferit în ziua de 1 martie este considerat un talisman al norocului, al prețuirii și bunăstării. Este dăruit doamnelor și domnișoarelor de către bărbați, în semn de admirație și respect și este purtat de acestea timp de două săptămâni ori toată luna martie.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

Talismanul norocului, l-au dăruit și polițiștii musceleni. Însoțiți de comisarul șef Marian Iordache, comandantul Poliției Câmpulung și de adjunctul acestuia Viorel Buzescu, trei cadre ale Biroului Rutier Câmpulung, au amendat cu mărțișoare șoferițele care tranzitau municipiul Câmpulung.

VIDEO. Ce amenzi mișto au primit șoferițele care au fost prinse conducând mașinile pe străzile din Câmpulung

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro #campulung_muscel

♬ Intro Police – Kiko Dee

Cum cei ieșiți la această acțiune a norocului, prețuirii și bunăstării, sunt niște domni deosebiți, la fel ca și colegii lor, șoferițele au fost încântate de gestul polițiștilor.
”Astăzi, de 1 martie, nu vă solicităm documentele, ci dorim să vă oferim un mărțișor. O dovadă a respectului și prețuirii pe care noi, polițiștii o avem față de doamne și domnișoare. Vă dorim o primăvară frumoasă și să nu aveți evenimente”, le-a transmis comandantul Poliției Câmpulung.

CITEȘTE ȘI. Cum a început primăvara în Câmpulungul din Muscel

”Eu sunt din București. Vedeam la televizor că polițiștii au oferit flori doamnelor. Eu niciodată nu am primit. Vă mulțumesc dumneavoastră că mi-ați îndeplinit această dorință. E o împlinire pentru mine. Vă doresc să aveți o primăvară superbă și un an extraordinar. Vă mulțumesc!”, a spus o doamnă din Capitală.

”Nu sunt din Câmpulung. Sunt din Buzău, stabilită la voi aici. Mă bucur să vă văd atât de frumoși, sunteți adevărați polițiști. Vă felicit că ați ieșit să oferiți mărțișoare. Să aveți și dumneavoastră și doamnele din viețile dumneavoastră o primăvară superbă și un an deosebit!”, a spus o șoferiță.
Acțiunea oamenilor legii s-a derulat pe parcursul câtorva ore, iar numărul doamnelor ”amendate” cu mărțișoare a fost destul de mare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Panică mare în centrul Câmpulungului. SMURD-ul intervenție de urgență. Lumea s-a strâns buluc

Polițiștii musceleni au așteptat și primarul în funcție, Elena Lasconi, și i-au oferit un mărțișor. Un buchet de lalele, pentru femeia care conduce municipiul de la poalele Mateiașului. ”Doamna primar, vă rog să primiți din partea colectivului Poliției Câmpulung un semn de apreciere, astăzi de 1 martie. să aveți o primăvară frumoasă”, a spus polițistul de la Rutieră.

CITEȘTE ȘI. Unde e de găsit produsul de 2 lei, de la piața din Câmpulung la care se face coadă ca pe vremea lui Ceaușescu

Primărița, emoționată, a mulțumit, a apreciat gestul și l-a îmbrățișat pe omul legii. Primăvara este momentul în care iubirea își face loc în viețile oamenilor. Așadar, Iubiți și trăiți frumos oameni buni!

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie