17.4 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 13 aprilie, 2024

Produsele cele mai adorate de români, de azi, la rafturile LIDL. Se vând instant

Alte Știri

Produsele cele mai adorate de români, de azi, la rafturile LIDL. Se vând instant. Lidl bagă la ofertă de sâmbătă, 2 martie 2024, produsele pe care românii le adoră. Au prețuri excepționale și cel mai probabil se vor vinde ca pâinea caldă. Ce poți să cumperi din magazine?

La Lidl începe Super Weekend de sâmbătă, 2 martie 2024. Ce poți să găsești la raft? O mulțime de produse, dar și oferte pe măsură. Astfel, cu doar câțiva lei, poți cumpăra mai multe alimente de care sigur ai nevoie.

SUNTEȚI DE ACORD CA ORAȘUL CÂMPULUNG SĂ DEVINĂ ÎN ACTE CÂMPULUNG MUSCEL?

Loading ... Loading ...

În magazinele Lidl, ofertele sunt deja ceva cât se poate de normal. Săptămânal, retailerul vine cu un nou catalog și cu promoții pe măsură. Un moment așteptat însă de mulți clienți este chiar Super Weekend.

Produsele cele mai adorate de români, de azi, la rafturile LIDL. Se vând instant

Ce produse bagă Lidl la raft de sâmbătă, 2 martie 2024? În primul rând cei care vor să facă un grătar, sau o tocăniță delicioasă în weekend, vor fi cei mai norocoși. Din ofertă face parte și pieptul de porc feliat fără os.

În catalogul Lidl observăm că acest produs este redus cu 25%. O caserolă de 500 de grame se vinde cu doar 11,99 lei, față de prețul anterior de 15,99 lei. Și cel mai probabil produsul se va vinde ca pâinea caldă.

CITEȘTE ȘI. Angajări pe bandă rulantă la LIDL. Salariu de peste 1000 de euro, plus tichete de masă, sporuri şi prime de Paşte

Ce alte produse mai bagă Lidl la raft de sâmbătă, 2 martie? Tot din oferta de Super Weekend mai fac parte și faimoșii cârnați sticks Pikok. Aceștia se găsesc în mai multe sortimente, iar toate sunt la reducere.

În cazul acestui produs vorbim despre o reducere de 40%. Astfel, un pachet de 120 de grame poate fi achiziționat pentru doar 5,39 lei, față de prețul inițial de 8,99 lei, deci cu mult mai ieftin.

CITEȘTE ȘI. Detalii despre noua schimbare radicală a celor de la Revolut. Vine cu cadouri de milioane

Un alt produs aflat la ofertă este mixul de nuci caju și merișoare de la Alesto. Și aici reducerea este una destul de mare, mai exact de 42%. Produsul se vinde pentru doar 7,99 lei, în loc de 13,99 lei cât costa înainte.

CITEȘTE ȘI. Ce schimbare majoră ne servește Whatsapp din luna martie. Cea mai mare din istorie

Din oferta Lidl care începe de sâmbătă, 2 martie, mai face parte și detergentul lichid de la Persil. Acest produs se află la raft în stoc limitat, iar prețul de vânzare este de 69,99 lei, după cum observăm în catalogul publicat de retailer.

Ultimele Știri

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?! Aceasta este situată la 20 de kilometri de Câmpulung Muscel....

Alte știri din aceeași categorie