17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

De 1 iunie Holcim este alături de copii

Alte Știri

1 iunie este probabil una dintre cele mai fericite zile din an pentru cei mai mici dintre noi. Copiii sunt sărbătoriţi în această zi, primesc cadouri şi au parte numai de bucurii. Ziua copilului a fost menţionată pentru prima dată la Geneva, la Conferinţa Mondială pentru Protejarea şi Bunăstarea Copiilor în august 1925.

Holcim România alături de primăria Câmpulung şi Cercul Pedagogic de Educaţie Fizică şi Sport din Câmpulung, a organizat şi anul acesta programe speciale pentru copiii din municipiu, dar şi comunele învecinate. Astfel, centrul oraşului a fost aproape neîncăpător atunci când s-a dat startul concursurilor. Sub sloganul “Copiii sunt temelia beton a viitorului. Pentru ei construim!”, conducerea Holcim a organizat concursuri sportive, cros, role şi biciclete pe categorii de vârste, de la 5 ani până la 14 ani. Preşcolarii s-au distrat şi ei într-un concurs de modelaj cu plastilină. Pe scena din centrul oraşului, alături de prezentatorul evenimentului Ciprian Neculăescu, s-au distrat copiii care au dorit să danseze şi să cânte. Acesta i-a mai impulsionat pe copii să cânte şi să danseze, timp de câteva ore.

Pentru desfăşurarea în condiţii de securitate a concursurilor, circulaţia rutieră a fost deviată pe străzile Fraţii Goleşti şi Matei Basarab, iar în capul bulevardului, acolo până unde ajungeau concurenţii, a stat pe tot parcursul concursurilor un echipaj al poliţiei rutiere Câmpulung, iar pe traseu, organizatorii au avut cadre ale poliţiei locale dar şi salariaţi ai societăţii, care au supravegheat atent pentru bunul mers al competiţiei. După ce toţi cei înscrişi în competiţii au participat, s-a organizat premierea câştigătorilor. Holcim România alături de ceilalţi parteneri, le-a oferit copiilor câştigători cadouri. La finalul competiţiei, au fost premiaţi câştigătorii pe categorii de vârstă. Finaliştii pentru fiecare probă au primit diplome şi premii. 

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie