11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

Alte Știri

Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă. Gigantul care deschide o nouă fabrică în România. E aproape și de București, oferă 200 de locuri de muncă. Anunțul a fost făcut de primarul localității în care se va ridica întreprinderea, care a dezvăluit când se va deschide.

CITEȘTE ȘI. WOW. Primul centru de sterilizare și înregistrare câini din România, s-a inaugurat cu fast în Argeș

Producătorul uriaș care construiește o nouă fabrică în țara noastră. E la o distanță mică de Capitală, dar și de orașul de la poalele Mateiașului și caută 200 de angajați. Aceasta este proiectată de compania internațională turco-spaniolă Beyçelik Gestamp.

Firma este cunoscută pentru faptul că dezvoltă și produce echipamente și componente pentru industria auto. Mai exact, va produce componente auto pentru Dacia și Ford Otosan și se află în județul Argeș, în localitatea Dârmănești.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Se deschide un campus profesional. Care e localitatea norocoasă cu o așa investiție imensă!

Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

Se găsește la o distanță de 20 de kilometri de municipiul Pitești și se construiește vizazi de actuala fabrică a companiei multinaționale. Lucrările la unitatea de 22.000 de metri pătrați sunt aproape de finalizare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Locurile secrete din Câmpulung Muscel de unde poți vedea orașul de la înalțime

Aproximativ 200 de persoane se vor putea angaja în acest sediu. În momentul de față, fabrica deja existentă funcționează cu 800 de angajați. Mulțumită numeroaselor angajări, numărul asistaților social s-a redus mult.

„La actuala fabrică de la Dârmănești au fost angajați 260 dintre cei 290 de beneficiari de ajutoare sociale, ceea ce este un alt mare beneficiu pentru comunitate. Iar salariul lunar mediu net este de aproximativ 2.500 lei, ceea ce este foarte bine.

CITEȘTE ȘI. Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

Când se deschide, de fapt, fabrica din Dârmănești

Edilul din comuna Dârmănești a dezvăluit și când se deschide, de fapt, fabrica deținută de Beyçelik Gestamp. Concret, se așteaptă ca inaugurarea să aibă loc chiar anul acesta, fiind văzută ca o investiție foarte bună și importantă pentru comunitate.

CITEȘTE ȘI. Interdicție totală în România din data de 3 Mai! Ce e urgent de știut!

Datele furnizate de Ministerul Finanțelor arată că în anul 2022 fabrica a înregistrat o cifră de afaceri netă de 408 milioane de lei. În ceea ce privește profitul net, acesta s-a ridicat la valoarea de 8,1 milioane de lei.

Grupul Beycelik Gestamp s-a bucurat de o expansiune a spațiilor de producție și logistică, lucru pe care și l-a dorit, deși primise o ofertă avantajoasă din Bulgaria. Spațiile companiei au crescut de la 5.000 de metri pătrați la 25.000 de metri pătrați.

CITEȘTE ȘI. Codul Rutier. Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie