26.7 C
Campulung Muscel
luni, 17 iunie, 2024

Iată punctul de vedere al conducerii UM 01044, cu privire la concursul organizat în unitatea militară!

Alte Știri

După aproape 10 zile de la data de când am solicitat un punct de vedere comenzii UM 01044, Câmpulung, cu privire la unele nereguli sesizate de patru dintre cei şapte concurenţi au concursului pentru ocuparea postului de referent gr. II Cercul militar, conducerea Batalionului 30  Vânători de Munte Dragoslavele, a venit cu unele precizări…

„Având în vedere solicitarea dumneavoastră referitoare la aspectele semnalate care privesc organizarea şi desfăşurarea concursului pentru ocuparea şi încadrearea postului vacant de personal civil contractual de referent gr. II la Cercul militar, anexă la Batalionul 30 Vânători de Munte „Dragoslavele” vă supunem atenţiei faptul că acesta a fost organizat şi desfăşurat potrivit prevederilor legale.

Comisiile stabilite în acest sens şi-au desfăşurat activitatea potrivit reglementărilor legale şi vă menţionăm faptul că s-au respectat toţi paşii procedurali privind desfăşurarea concursului.

Vă facem cunoscut faptul că la acest moment Unitatea Militară 01044 are calitatea de pârât într-un dosar aflat pe rolul Tribunalului Argeş, cu referire la un candidat care şi-a  exprimat poziţia în acest sens, urmând ca instanţa să soluţioneze cererea potrivit prevederilor legale.”

Punctul de vedere a fost semnat de comandantul UM 01044, lt. col. Ionuţ Raul Ilinca.

Ultimele Știri

Pământul “se topește” la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent

Pământul "se topește" la Câmpulung Muscel. Ce trebuie să facă oamenii urgent. Având în vedere perioada caniculară preconizată, respectiv...

Alte știri din aceeași categorie