33.5 C
Campulung Muscel
vineri, 12 iulie, 2024

Tânăr argeșean, admis cu cea mai mare medie la Școala de Subofițeri

Alte Știri

Un tânăr argeșean a fost admis cu cea mai mare medie la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, 88 de puncte.

În urma susținerii examenului de admitere la Școala de Subofițeri Jandarmi ”Grigore Alexandru Ghica” Drăgășani, primul admis a fost un tânăr argeșean în vârstă de 19 ani.

Drăgan Antonio Cristian este tânărul care a reușit la ultima sesiune de admitere să obțină cea mai mare medie, astfel reușind să-i depășească pe ceilalți 750 de tineri cu aceleași aspirații înalte ca și el. Acesta a obţinut 88 de puncte dintr-un total de 90.

Acesta a spus că principalul model în viață și ceea ce l-a motivat cel mai mult să acceadă într-o structură militară îl reprezintă tatăl său, jandarm cu o vechime de aproximativ 20 de ani în Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Argeş.

Noi îi urăm mult succes în pregătirea profesională pe care urmează să o înceapă și suntem mândri că viitorul ne aduce jandarmi de succes, pasionați și totodată pregătiți pentru această meserie.

Din cei 190 de tineri admiși în acest an, 29 sunt argeșeni, 5 fete și 24 de băieți, iar totalul de tineri recrutați de Jandarmeria Argeș a fost de 174.

Ultimele Știri

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite

O farmacie a publicat lista cu medicamentele care pot da un test FALS POZITIV pentru consum de substanțe ilicite....

Alte știri din aceeași categorie