a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

9.2 C
Campulung Muscel
miercuri, 22 martie, 2023

Imaginile din Policlinica Câmpulung care au stârnit revoltă

Alte Știri

Imaginile din Policlinica Câmpulung care au stârnit revoltă. În vremurile astea tulburi, cu un război la graniţă, cu banii din ce în ce mai “scurţi”, manipularea şi manipulatorii sunt cele mai bune arme împotriva tuturor.

Nu se pune problema în a obţine ceva întotdeauna, însă, instigarea la ură sau la sentimente de acest gen, sunt la ele acasă în aceste timpuri.

Imaginile din Policlinica Câmpulung care au stârnit revoltă

Ca sa înţelegeţi despre ce este vorba, exemplific mai jos!

Policlinica din Câmpulung, un edificiu care, nu a mai văzut o “pudră sau un ruj” de aproape 50 de ani, a primit acum un “makeup” demn de Premiile Oskar.

Vorbesc acum în dodii, însă toţi înţeleg că, la Policlinica Câmpulung au fost făcute investiții. Pe pagina de socializare a unei persoane din oraş, a fost pus un filmuleţ din care reieşea clar că, o parte a clădirii a fost renovată, alta ba.

VIDEO AICI. Imaginile din Policlinica Câmpulung care au stârnit revoltă

Iată textul care însoţea filmulețul: “Pe considerentul: ‘în fața vopsit gardul…. în spate leopardul.

Uitați aici CUM inauguram cu fala și în toata Media ‘marea reabilitare’ a Policlinicii Câmpulung în timp ce pe interior cad zidurile peste pacienți!!!

Frumos, nu??

Hai cu aplauze!!

Și bineînțeles ca Bebeșelea este de vină!! Cum este ‘vinovată’ și pentru abandonarea liftului în curtea interioară, în intemperii!

La câte astfel de ‘inaugurări’ ne mai faceți părtași?

Nu va este rușine?”, scrie persoana în cauză într-o postare pe pagina sa de socializare.

Acum să venim cu realitatea! VEZI FOTO.

Administrația locală a investit o sumă de bani, Policlinica Câmpulung care a fost readusă la lumină. O instituţie sanitară demnă de 2023. Însă la acel moment compartimentul care găzduieşte DSP Argeş, nu era renovat, asta nu din rea voinţă. Ci pentru că acel tronson aparţine DSP, iar primăria nu putea aloca fonduri pentru reabilitarea a ceva ce nu-i aparţine.

După ce primăria Câmpulung a refăcut acoperişul clădirii, iar la DSP nu au mai fost infiltraţii, această entitate, a investit bani pentru a aduce cabinetele şi culoarul la stadiul din fotografiile atașate!

 

 

 

Ultimele Știri

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat

Îți vine să urli! Cât e pensia după 35 de ani de cotizat la Stat. De-a lungul timpului, majoritatea...

Alte știri din aceeași categorie