19.1 C
Campulung Muscel
duminică, 19 mai, 2024

Ion Mînzînă: Din această lună, argeșenii și nu numai, se vor bucura de modernizarea unui drum foarte tranzitat din Argeș

Alte Știri
Ion Mînzînă: Din această lună, argeșenii și nu numai, se vor bucura de modernizarea unui drum foarte tranzitat din Argeș.
Lucrările de reabilitare și modernizare a drumului județean DJ703 H Cepari – Valea Danului vor fi finalizate în curând.
Recepția se va face la finalul lunii în curs.
Investiția, derulată de Consiliul Județean Argeș, a vizat un tronson important din acest #drum care nu era asfaltat. Cea mai mare parte a lucrărilor s-a desfășurat pe raza localității #Cepari.

Ion Mînzînă: Din această lună, argeșenii și nu numai, se vor bucura de modernizarea unui drum foarte tranzitat din Argeș

Ion Mînzînă, președintele Consiliului Județean și al PSD Argeș, a mers astăzi pe șantier împreună cu primarul comunei Cepari, Cristian Ciobanu. Pentru a evalua stadiul investiției și pentru a discuta cu cetățenii.
”Avem o #echipă la Consiliul Județean care își dorește să facă performanță. Munca în echipă generează valoare, iar acest lucru se vede și aici, la Cepari. Avem o colaborare foarte bună cu primarul Cristian Ciobanu și administrația locală.
Această porțiune de drum era de macadam, crea mari dificultăți cetățenilor. Ne-am propus să realizăm legături rutiere cu toate județele cu care ne învecinăm. Pentru a crea alternative de circulație în condiții bune pentru cetățeni.
Datorită implicării ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, această zonă va beneficia și de avantajele autostrăzii Pitești – Curtea de Argeș – Sibiu, cu legătură spre Râmnicu Vâlcea.
Aceste investiții aduc confort și #dezvoltare!” – Ion Mînzînă.
”Multă vreme am crezut că modernizarea acestui drum este misiune imposibilă!
Dar odată cu venirea la Consiliul Județean a domnului președinte Ion Mînzînă și a echipei sale lucrurile s-au schimbat!
Ion Mînzînă și echipa sa și-au pus amprenta pe dezvoltarea localității noastre.

CITEȘTE ȘI: Argeș. Câți kilometri de drumuri județene s-au asfaltat în ultimii trei ani!

Acest tronson reabilitat și modernizat nu deservește doar comunei Cepari, ci întregii zone care urmează să fie legată de județul Vâlcea.
Tot cu sprijinul Consiliului Județean vom moderniza în perioada următoare și Valea Ceparului, pe DC 245 care asigură conexiunea cu DJ703 H” – Cristian Ciobanu.
În cadrul proiectului a fost refăcută fundația, au fost turnate două straturi de asfalt. Au fost amenajate ziduri de sprijin și șanțuri betonate, drenaj, podețe transversale și acces către proprietăți.

CITEȘTE ȘI: Argeș. Drum comunal modernizat pe programul guvernamental Anghel Saligny!

Urmează realizarea marcajelor rutiere și a semnalizării verticale.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă se opun vehement

Cine sunt șoferii care trebuie să facă ITP-ul de 2 ori pe an! Rămân fără permisul de conducere dacă...

Alte știri din aceeași categorie