17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

La 29 de ani s-a aruncat în fața trenului!

Alte Știri

La 29 de ani s-a aruncat în fața trenului! Tragedie. Având în vedere informațiile apărute în spațiul public, privind descoperirea trupului neînsuflețit al unui bărbat, lovit de tren, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș este abilitat să transmită următoarele:

Tragedie. În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., polițiștii piteșteni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112. Cu privire la o stare conflictuală între un bărbat și o femeie. Urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză.

La 29 de ani s-a aruncat în fața trenului!

Ca urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenția polițiștilor din structurile rutiere și de ordine publică aflați în teren.

Autoturismul a fost identificat la scurt timp. A fost abandonat, cu motorul în funcțiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată.

Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren.

În cauză se desfășoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc.

Martorii spun că tânărul a așteptat să apară trenul. A stat în mașină mai multe ore, în așteptarea lui. Cei care au trecut prin zonă, li s-a părut dubios când l-au văzut, dar l-au lăsat în pace. Părea agitat dar din nefericire foarte hotărât de a-și încheia socotelile cu viața!

foto descriptiv

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie