a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

5.2 C
Campulung Muscel
vineri, 31 martie, 2023

O nouă meserie, la mare căutare. Salariu peste 1000 euro

Alte Știri

O nouă meserie, la mare căutare. Salariu peste 1000 euro. Tehnologia este un domeniu în continuă schimbare, iar cererea de specialiști este foarte mare. România se confruntă cu o criză de personal, iar companiile sunt dispuse să plătească salarii mari pentru un candidat bine pregătit.

România duce o lipsă acută de specialiști în anumite domenii, astfel că unele meserii sunt extrem de căutate. Una dintre ele este cea de inginer mecanic proiectant. Salariile sunt între 900 şi 1.300 de euro net pe lună.

O nouă meserie, la mare căutare. Salariu peste 1000 euro

„Tehnologia este într-un proces accelerat de dezvoltare, iar rolul inginerilor este esenţial pentru ca firmele să ţină pasul cu evoluţiile din domeniu. În prezent, la nivel naţional există o cerere mare de ingineri proiectanţi în domeniul mecanic. Vedem de asemenea că şi în străinătate trendul este același pentru inginerii proiectanţi, pentru industrii precum cea aerospaţială, auto şi robotică. Având în vedere cererea crescută, oferta salarială medie ajunge la 1.300 de euro”, spune Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs.

Multe posturi vacante

Pe lângă salariu, angajații care ocupă un astfel de post, beneficiază și de bonusuri cum ar fi: bonuri de masă, bonus în funcţie de performanţă, asigurări medicale private, dar și cursuri de specializare plătite de angajator.

În acest moment, în România sunt disponibile 808 posturi doar pe platforma BestJobs. Cele mai multe anunţuri de angajare sunt în Bucureşti, Târgovişte, Braşov, Timişoara, potrivit zf.ro.

Ultimele Știri

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh

Cum să îți setezi mașina de spălat și uscătorul de rufe ca să consume foarte puțini kWh. Baia este unul...

Alte știri din aceeași categorie