Nu vă bucurați că se fac lucrări pe drumul capitalelor!
Nu vă bucurați că se fac lucrări pe drumul capitalelor!

Nu vă bucurați că se fac lucrări pe drumul capitalelor!

Nu vă bucurați că se fac lucrări pe drumul capitalelor! Drumul Național 73 C, care leagă fostele capitale, Câmpulung, Târgoviște, Curtea de Argeș nu a mai fost reparat în totalitate de mai bine de 30 de ani.

De-a lungul timpului s-au făcut doar lucrări de întreținere, iar starea drumului este într-o degradare permanentă. Se plombează gropile care răsar după episodul de iarnă grea și până la vară se înmulțesc în altă parte.

Lucrările de amploare nu pot fi făcute însă fără o aprobare de la Guvern. Un dosar se plimbă de la un minister la altul, pe cei care iau decizii pentru această ţară nu îi interesează starea acestui drum, fiind adus în discuţie doar în promisiunile care se fac în campaniile electorale.

,,În prezent drumarii din Argeș, nu fac altceva decât să decolmateze șanțurile pentru ca apa să nu afecteze asfaltul și așa distrus de trecerea timpului. Unii proprietari și-au astupat șanțurile din fața proprietăților și este nevoie de intervenții. Se mai plombează și anumite gropi, dar ca acestea sunt toate lucrările”, a declarat Gheorghe Mihăiţă, director Şecţia de Drumuri Naţionale Piteşti.

 

About The Author

Related posts