13.5 C
Campulung Muscel
marți, 27 februarie, 2024

Obiecte minunate din Câmpulung expuse la Palatul Parlamentului!

Alte Știri

Obiecte minunate din Câmpulung expuse la Palatul Parlamentului! O tânără de 18 ani însoțită de responsabilii Complexului de Servicii pentru Copilul în Dificultate din Câmpulung, va participa la evenimentul care se va desfășura în sala de conferinţe „Avram  Iancu”, nivel P1, Senat, intrarea A1 (prin Calea 13 Septembrie) în data de 15 mai 2018, între orele 10.00 şi 14.00, la Bucureşti.

Mai multi tineri din cadrul centrului din Câmpulung au transformat arta quilling-ului în pasiune, iar din mâinile lor ies adevărate minuni. Cu această tehnică se pot realiza obiecte impresionante, de la coliere, tablouri, felicitări şi chiar decoraţiuni pentru bradul de Crăciun. Modelele sunt diverse şi la fel şi culorile, cât mai variate. Așa au ajuns cei din centru să fie invitați la aproape toate evenimentele din Argeș dar și prin alte orașe.

De data aceasta evenimentul care se desfășoară la Palatul Parlamentului este organizat de Federaţia Internaţională a Comunităţilor Educative, Secţiunea România – FICE România, fiind un seminar naţional cu participare internaţională având ca temă “Familia în societatea românescă și pregatirea copiilor și tinerilor pentru viața de familie”.

FICE România continuă astfel seria de manifestări pe care le-a iniţiat pentru a face cunoscute situaţia actuală, preocupările constante în domeniul educației, protecţiei şi promovării drepturilor copilului și familiei din România, al îmbunătăţirii şi profesionalizării serviciilor destinate copiilor.

Parteneri sunt Asociaţia Directorilor Direcţiilor Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, Asociaţia Comunelor din România, Ministerul  Educaţiei Naţionale, Autoritatea Naţională pentru Protecţia Familiei şi a Drepturilor Copilului. Participă reprezentanţi ai Parlamentului României, ai Guvernului României, ai altor instituţii ale statului, ai învăţământului preuniversitar, ai mediului academic, ai mediului economic, justiţiei, autorităţilor publice locale, cultelor religioase.

Evenimentul este organizat în contextul Zilei Internaționale a Familiei şi are scopul de a sublinia importanţa familiei pentru indivizi şi societate, de a conştientiza influența proceselor sociale, economice şi demografice care afectează familia tradițională românească, de a promova modele viabile destinate protecţiei sociale a copilului și familiei în țara noastră.

Ultimele Știri

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc…

Argeș. Reținut pentru că a spart un magazin. După ce și-a luat ce a vrut a dat foc... Luni în...

Alte știri din aceeași categorie