26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Prefectul de Argeș, tur de forță prin toate localitățile din județ

Alte Știri

Prefectul de Argeș, tur de forță prin toate localitățile din județ. Este o premieră la un reprezentant al Guvernului în teritoriu. Pentru prima dată, în Argeș, prefectul va ține audiențe în teritoriu! Prefectul Dragoș Predescu va face vizite de lucru și se va întâlni cu cetățenii în fiecare localitate a județului.

CITEȘTE ȘI. Banii care îi primesc elevii care au intrat deja în vacanța de vară

Programul și localitatea vor fi anunțate din timp în așa fel încât oamenii să poată să vină să își spună problemele. Și sugestiile!
Inițiativa tânărului prefect vine ca urmare a unui val de nemulțumire din partea cetățenilor față de lipsa de transparență arătată de autoritățile locale în luarea deciziilor cu impact asupra comunităților.

CITEȘTE ȘI. Lovitură puternică pentru părinți. Amenzi de 5.000 LEI

Prefectul de Argeș, tur de forță prin toate localitățile din județ

În unele localități, oamenii se plâng că reprezentanții primăriilor nu sunt deschiși în comunicare așa cum ar trebui și că nu au cui să ceară sfaturi sau ajutor ca să-și rezolve treburile administrative.

CITEȘTE ȘI. Hai pe canalul nostru de Whatsapp. Pași foarte simpli

Dragoș Predescu, Prefectul județului Argeș: ,,Am hotărât să fac aceste întâlniri și discuții cu oamenii în teritoriu, pentru că nu toți au timp – și nici resurse – să vină până la Pitești. Cred că e menirea tuturor șefilor de instituții să iasă din birouri și să comunice cu argeșenii.
Am convingerea că aceasta este atitudinea corectă față de cetățeni.
Este dreptul lor să fie ascultați și ajutați.

CITEȘTE ȘI. Absențele și nota la purtare vor deveni cruce grea pentru toți elevi

Astfel, vineri, 21.06.2024, de la ora 17:00, voi fi în localitatea Dârmănești, satul Piscani.”

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie