17.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 22 iunie, 2024

Prima clădire din Câmpulung Muscel, bubuită mai rău ca în Ucraina și-a schimbat look-ul peste noapte!

Alte Știri

Prima clădire din Câmpulung Muscel, bubuită mai rău ca în Ucraina și-a schimbat look-ul peste noapte! Despre acest loc, nu vrea nimeni să dea socoteală. Se află pe teritoriul a două localități, Câmpulung și Lerești. De-a lungul timpului ne-au scris la redacție mulți cititori, fiind vorba despre UFET Voinești. 

CITEȘTE ȘI. Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

În sensul că această clădire este pericol public. Stă să se prăbușească peste trecători sau peste mașinile care trec prin zona respectivă. Clădirile administrative sunt abandonate și nu există nicio urmă de activitate. Acum de câteva zile, cel puțin au prins viață. Au fost acoperite și nu le mai iese în evidență urâțenia spre disperarea locuitorilor din zonă care se simt în capătul celălalt al orașului ca într-un ghetou.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Vrei Rai în grădina ta, sau la ferestrele casei tale? Grădina cu flori din Câmpulung Muscel oferă servicii unice pe piața din Argeș

Prima clădire din Câmpulung Muscel, bubuită mai rău ca în Ucraina și-a schimbat look-ul peste noapte!

Clădirea este la un pas de prăbușire. Doamne ferește să pice pe oameni sau animale. Copiii din zonă se joacă prin aceste locuri, iar multe animale vin la păscut. Din alte clădiri s-a furat fierul vechi, până au picat peste ei, ne-au spus cititorii. Acum sunt bubuite mai rău ca în Ucraina.

CITEȘTE ȘI. Considerată „litoralul de la munte”, o stațiune de lângă Câmpulung Muscel atrage turiști pe bandă rulantă

Aici mai multe persoane cunoscute din oraș, aduceau deșeuri ascunse, cărora li s-a dat foc pentru a li se șterge urma. Mulți oameni de afaceri aduc aici tot felul de mizerii. Pentru a scăpa de ele. Sunt împrăștiate pe iarbă. Este foarte grav ce se întâmplă! Și pe nimeni nu interesează!

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Clădirea urât mirositoare din Câmpulung Muscel! E pentru filme horror

Fosta Foresta Muscel, transformată în groapa de gunoi a Câmpulungului, de niște inconștienți! Mai precis cei care locuiesc la blocurile de la ARO vin și aruncă gunoaiele în canalizare! Sunt aproape pline după cum se vede pe imagini!

CITEȘTE ȘI. Turiștii forțați să intre în Câmpulung Muscel cu căști de protecție!

Locuitorii din zonă au făcut sesizări pe la toate autoritățile statului român. Toți ridică din umeri. Dau vina că este o firmă în insolvență și aceștia trebuie să se ocupe de protejarea locului.

CITEȘTE ȘI. Hmmm. Cât primești de la bancă pentru un credit ipotecar, dacă ai un salariu de 5000 lei?

Iar în prezent este dezastru pe zeci de metri pătrați. Oamenii trec pe aici pentru a scurta drumul spre Lerești. Mare curaj au, sincer!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap

Ce se întâmplă în organism când bei alcool pe caniculă! Nici nu îți trece prin cap. Consumul de alcool...

Alte știri din aceeași categorie