a href="http://www.trafic.ro/statistici/ziaruldinmuscel.ro">ziaruldinmuscel.ro

7.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 1 aprilie, 2023

Primărița habar nu are de Mierla Câmpulungului

Alte Știri

Primărița habar nu are de Mierla Câmpulungului. Tot centrul orașului este terorizat de urletele unei femei de 36 de ani, pe nume Mirela Onea alias Mierla Câmpulungului. Ea, este cu probleme psihice, iar la spital dacă ajunge, nu stă prea mult.

De scris, s-a tot scris despre Mierla sau Mirela. Dar nimeni nu vrea să ia o măsură cu femeia bolnavă.

Primărița habar nu are. Mierla sau Mirela, a avut familie în comuna Valea Mare Pravăţ, sat Gura Pravăţ. Acolo stăteau bunicii, care între timp au decedat. După cum spun oamenii din comună, documentele de identitate ale Mirelei ar figura pe Valea Mare Pravăţ. Iar ea ar fi în atenţia asistenţilor sociali din localitate.

Alte persoane spun că i s-ar fi emis o carte de identitate pe raza municipiului Câmpulung. Iar acest fapt, o aruncă pe Mirela Onea în braţele municipalităţii.
Aşadar, nimeni nu spune clar unde are domiciliul. Cine răspunde de ce face femeia cu probleme psihice. Poate vor lua atitudine atunci când va scoate cuţitul pe care-l ascunde prin buzunare şi îl va înfige în gâtul vreunei persoane.

„Stă noaptea până târziu în zona Judecătoriei şi Poliţiei. Urlă, face mizerie, îşi face nevoile printre maşini. Pe trotuarele din jurul Poliţiei. Ce să mai vorbesc, e groază.

Mai râdem şi spunem că a aliniat Mierla paza în jurul Poliţiei, dar, chiar nu e de râs. Ocolesc zona aia. Cel puţin seara, nici nu mă încumet, calc în vreo mizerie de-aia mor de scârbă. Dacă domnilor din zonă nu le pasă. Nouă, locatarilor blocului A 10, aici locuim, ne deranjează urletele ei, noapte de noapte, şi mizerie”, spune un bărbat care locuieşte în zonă.

Primărița habar nu are de Mierla Câmpulungului

Primărița habar nu are. Pe de altă parte, câmpulungenii care o cunosc pe femeie, spun că ar fi dirijată de o persoană. Destul de cunoscută în oraş, un bărbat care i-ar spune ce să facă, asta pentru a face rost de bani.
După episodul pe care l-a făcut Miela joi, cadrele Poliţiei Câmpulung, au solicitat sprijin de specialitate, astfel că au reuşit să o interneze pe aceasta la Spitalul Vedea.

În cadrul conferinței de presă, primăriţa Elena Lasconi a fost întrebată ce are de gând să facă cu Mirela Onea sau Mierla Câmpulungului. Surpriză, primăriţa, habar nu are cine e această femeie care-şi bate joc de locuitorii oraşului, cu comportamentul agresiv.

Aceasta a scăpat rapid de problemă. A trimis o salariată a primăriei care trebuie să rezolve aceasta problemă. Adică, soluţia este ca Miela alias Mierla, printr-o hotărâre judecătorească, să fie internată definitiv la un cămin de persoane cu boli de acest fel.

foto – imagini care pot afecta emoțional

Ultimele Știri

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante

Cupoanele CFR gratuite ale pensionarilor înlocuite cu 5 alimente importante. Deputatul PSD Gabriel Zetea i-a propus ministrului Muncii un proiect...

Alte știri din aceeași categorie