Șef nou în fruntea IPJ Argeș?! Află cine este în cărți
Șef nou în fruntea IPJ Argeș?! Află cine este în cărți

Șef nou în fruntea IPJ Argeș?! Află cine este în cărți

Șef nou în fruntea IPJ Argeș?! Află cine este în cărți. Vestea că Marian Iordache, comisarul şef care a ocupat funcţia de conducere a Poliţiei Câmpulung, ar putea ocupa funcţia de conducere a Inspectoratului Judeţean Argeş, a făcut multe valuri, inclusiv în rândul poliţistilor, dar şi prin mediul politic.

Acesta se presupune că va urca pe fotoliul de inspector şef, iar acest fapt se va produce rapid.
Această numire vine la momentul în care, împuternicirea actualului inspector şef, Mihai Neagoe, expiră. Acesta a fost numit la comanda IPJ Argeş pe 7 aprilie 2020.
Mulţi au fost cei care au pus numirea lui la şefia IPJ Argeş pe mediul politic, alţii, pe bună dreptate, au adus în atenţie activitatea comisarului şef Iordache, atât la comanda Poliţiei Câmpulung, cât şi cea de până la momentul venirii sale la Câmpulung.

“Domnul Iordache este un profesionist. Îl cunosc încă din primii ani de activitate ai dânsului. Practic a activat în subordinea mea, iar activitatea a fost prolifică. Nu cred că politica să îl propulseze. La noi în breaslă nu se pune problema de politic, aici dacă îţi faci meseria cum trebuie, creşti, dacă nu, nu, e ceva evident. Dacă se va duce la IPJ, îl felicit. Asta înseamnă că oamenii care şi-au început cariera la Câmpulung şi cei care lucrează aici la Câmpulung sunt profesionişti”, spune un fost poliţist muscelean.

Pe surse, am aflat că propunerea a fost a autorităţilor judeţene şi a reprezentanţilor Ministerului de resort, propunere făcută ca urmare a activităţii comisarului şef Marian Iordache, la comanda Poliţiei Câmpulung.

Acest aspect a fost susţinut şi de colegii lui Iordache.
“Dacă este să vorbim despre Marian Iordache, doar de la momentul sosirii la Poliţia Câmpulung, se poate spune că este unul dintre comandanţii care a reuşit, într-un timp scurt, să aplaneze o serie de conflicte mai vechi din instituţie, dar şi să vina cu idei pentru îmbunătăţirea calităţii muncii colegilor de la Câmpulung”, spune un coleg al comisarului şef Marian Iordache.

About The Author

Related posts