22.4 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Spectacol GRATIS în fiecare zi, în jurul primăriei din Câmpulung Muscel. Năucitor

Alte Știri

Spectacol GRATIS în fiecare zi, în jurul primăriei din Câmpulung Muscel. Năucitor. Nu trece o zi fără ca, un individ să se dea în spectacol. Dacă locatarii zonei centrale a municipiului Câmpulung, au asistat neputincioși, într-o dimineață, la ora patru, la circul unui bărbat, acum, circul e în plină zi.

CITEȘTE ȘI. Doliu în Muscel. A murit un cunoscut om de afaceri

Un tovarăș, cu ceva probleme, ori pupile dilatate, ori licoarea lui Bachus, nu știm, a oferit un spectacol chiar lângă Primăria municipiului.
Omul, vizibil ”obosit”, a reușit să oripileze privirile trecătorilor. A făcut el ce a făcut și și-a dat jos pantalonii de pe el. Nu de tot, doar până la genunchi. Păi ce, ”cucul” lui nu merită puțină lumină și un dram de aer? Avem imaginile dar nu le putem publica din cauza restricțiile impuse.

CITEȘTE ȘI. Mașină abandonată pe un loc de lux. Dispar toate mașinile din jurul primăriei Câmpulung Muscel

Și cum, fiecare face ce vrea prin orașul lui Mușatescu, așa face și omul respectiv. Păcat că, umoristul român, nu a mai putut să se inspire din realitatea urbană prezentă. Mușatescu s-a stins în 1970, an în care, nu se punea problema de așa ceva, erau oamenii mai educați, știau poate de frică autoritățile, sau poate tinerii știau de ”jordia” mamei.
Oricum, cred că umoristul, poetul, dramaturgul Mușatescu, se amuză grav, de acolo din Cer, de nivelul de involuție al omenirii.

CITEȘTE ȘI. Cum a transformat această duduie cunoscută ca Mierla Câmpulungului, spațiile verzi, din buricul târgului în WC-uri ecologice

Așadar, un adult, s-a dezgolit în plină zi în plin centru al unui municipiu. Nimeni nu a reacționat. Nu le pasă polițiștilor? Nu le pasă oamenilor? Nu le pasă autorităților? Aceștia din urmă, pot identifica individul cu un singur click. Căutați oameni buni pe înregistrările de pe camerele video ale primăriei, nu mai lăsați indivizii ăștia să ne batjocorească prima capitală a Țării Românești!

CITEȘTE ȘI. Ce se întâmplă cu aceste locuri de parcare din centrul Câmpulungului? Dispare tot, peste noapte!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie