11.7 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 25 mai, 2024

Unde găsești în Câmpulung Muscel această apă alcalină care îți dă restart la viață?

Alte Știri

Unde găsești în Câmpulung Muscel această apă alcalină care îți dă restart la viață? De astăzi puteți achizitiona de la locația din str. Lascar Catargiu, nr. 28-30, Câmpulung Terraqua zero, apa alcalină cu pH 8.2.

CITEȘTE ȘI. Super ofertă la Kaufland. Produsul la mare căutare în rândul gospodinelor este la aproape jumătate de preț, la raft de AZI

ALCALINĂ, ADICĂ BUNĂ PENTRU TINE
Apă alcalină aduce cu sine o mulțime de beneficii dovedite:
✔️ hidratare superioară
✔️ imunitate crescută
✔️ colesterol scăzut
✔️ îmbătrânire încetinită
✔️ adecvată în cure de slăbire prin facilitarea dizolvării grăsimilor corporale.

Unde găsești în Câmpulung Muscel această apă alcalină care îți dă restart la viață?

Alcalinitatea ridicată dă adesea apei un gust neplăcut, însă prin alcalinitatea moderată, Terrqaua ZERO are un gust bun, care să te îmbie să o consumi zilnic.
Perfectă pentru momentele în care esti în mișcare, 🚶‍♀️🚶‍♂️avem sticla Terraqua ZERO de 0.5 L, cu gât larg, pentru a o consuma ușor.
Sticla de 2 L are acelasi gât mai larg, pentru ușurința în utilizare. Și dacă ai consumat-o peste zi, știi că ai băut cantitatea recomandată pentru consumul tău zilnic.
📱Relații la numărul de telefon 0728 879 877.
Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.
Ultimele Știri

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel

Cei mai îndrăgiți într-un mega concert Delafun la restaurantul Curtea Veche din Câmpulung Muscel. Deschis recent în orașul de...

Alte știri din aceeași categorie