23 C
Campulung Muscel
duminică, 21 iulie, 2024

Accident rutier la ieșirea din Câmpulung. Un Logan a intrat sub camion care transportă lemne

Alte Știri

Accident rutier la ieșirea din Câmpulung. Un Logan a intrat sub camion care transportă lemne. La orele prânzului pe raza localității Valea Mare Pravăț s-a înregistrat un accident rutier, în care au fost implicate două vehicule.

CITEȘTE ȘI. Cea mai șmecheră pasarelă din Pitești care te duce fix la Mall-ul imens din Argeș

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Câmpulung cu o autospecială de intervenție și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat. Acestora li s-a alăturat și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Argeș.

Accident rutier la ieșirea din Câmpulung. Un Logan a intrat sub camion care transportă lemne

Pentru că a fost vorba despre o coliziune între un autoturism și un autocamion, au fost suplimentate echipajele medicale cu o ambulanță SAJ. Din păcate în urma evenimentului rezultând patru victime.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O lalea pentru fiecare argeșean. Spectacol multicolor în Lunca Argeșului. Orașul transformat într-un tărâm de poveste!

Ambulanțele SAJ au preluat trei persoane, pe care le-au transportat la spital.
Paramedicii SMURD au evaluat o persoană de sex masculin, în vârstă de aproximativ 28 de ani, care prezinta suspiciune traumatism la coloana cervicală. După acordarea primului ajutor calificat, victima a fost transportată la spital. În autoturism se mai afla și o gravidă în luna a cincea.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței

Pompierii au identificat scurgeri de lichide combustibile și au asigurat măsuri specifice până la înlăturarea oricărui pericol.

CITEȘTE ȘI. Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta

Dan Nicolae taie în carne vie, după modelul DNA, te trage pe dreapta. Lovitură politică din partea prefectului liberal!...

Alte știri din aceeași categorie