16.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței

Alte Știri

VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței. Devenită deja tradiție, acțiunea de ecologizare din Cheile Dâmboviței a adunat peste 150 de persoane venite la apelul organizatorilor demersului: Wild Wolf Adventure în parteneriat cu cercetașii Centrului Local ALB – București – Cercetașii României, Hoinăreștii, Eco Aventura, Școala Gimnazială Traian Pitești și Asociația Reviving Rucar.

CITEȘTE ȘI. Ce s-a întâmplat cu cabana Voina din județul Argeș?!

De la an la an numărul participanților crește, semn că ceva bun se întâmplă și că oamenilor începe să le pese mai mult de mediu.

CITEȘTE ȘI. Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

Ce bine ar fi să nu mai fim nevoiți să adunăm și să strângem gunoaiele după alții. Acesta este un alt subiect dureros care nu se rezolvă decât cu educație și implicarea tuturor, de la cetățeni și până la instituții ale statului, mai spun organizatorii.

VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței

S-au strâns peste 300 de saci cu gunoaie aruncate de-a lungul cheilor. Am fost surprinși să găsim pe lângă obișnuitele peturi, televizoare, aspiratoare, materiale de construcții, obiecte care într-o lume normală și-ar fi găsit foarte bine un loc în centre de reciclare, au mai declarat organizatorii.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #ziaruldinmuscel #cheiledambovitei

♬ I Can Feel It v3 – Nick Sena and Danny Echevarria

Albia râului Dâmbovița a devenit o groapă de gunoi. Trist, foarte trist. Și mai trist că apa duce cu ea gunoaiele în drumul ei și astfel impactul este unul și mai mare asupra mediului.

CITEȘTE ȘI. WOW. Primul centru de sterilizare și înregistrare câini din România, s-a inaugurat cu fast în Argeș

Din acțiunea de astăzi rămânem cu speranța că anul viitor când vom organiza din nou acțiunea de ecologizare nu vom mai avea ce gunoaie să strângem și că cetățenii vor fi mai responsabili, mai buni cu natura, mai buni cu ei, mai spun cei implicați în acțiunea de ecologizare.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Locurile secrete din Câmpulung Muscel de unde poți vedea orașul de la înalțime

Evenimentul a fost organizat de Wild Wolf Adventure, cu sediul în Rucar. La acțiune s-a organizat și o expoziție de desen pe tema Ziua Planetei, desene făcute de copiii participanți la acțiune.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Se deschide un campus profesional. Care e localitatea norocoasă cu o așa investiție imensă!

Ecologizarea s-a mai desfășurat și cu suportul Serviciului Salvamont Câmpulung Muscel.

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie