11.9 C
Campulung Muscel
sâmbătă, 18 mai, 2024

VIDEO. O lalea pentru fiecare argeșean. Spectacol multicolor în Lunca Argeșului. Orașul transformat într-un tărâm de poveste!

Alte Știri

VIDEO. O lalea pentru fiecare argeșean. Spectacol multicolor în Lunca Argeșului. Orașul transformat într-un tărâm de poveste! Cum intri în Pitești te întâmpină de-o parte și de alta a podului care traversează Argeș, zeci de ghivece cu petunii. Acestea sunt aranjate frumos pe balustradele podului. Imaginea e WOW.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței

Apoi, spectacolul multicolor se mută în Piteşti! Zeci de mii de lalele, din diferite specii, au transformat oraşul într-un tărâm de poveste şi au atras turiştii din toate colţurile ţării, în weekend. În parcul Lunca Argeşului, a fost distracţie de zile mari, acompaniată de râsetele copiilor, dar şi de mâncare bună. Festivalul  „Simfonia Lalelelor”  strânge anual mii de vizitatori. Cu toţii sunt în căutarea… pozei perfecte.

CITEȘTE ȘI. Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #campulung_muscel #ziaruldinmuscel

♬ Shipyard Sample OriginalMix – Official Sound Studio

VIDEO. O lalea pentru fiecare argeșean. Spectacol multicolor în Lunca Argeșului. Orașul transformat într-un tărâm de poveste!

Startul sărbătorii s-a dat în cel mai mare parc din oraş -Lunca Argeșului. Aici, turiştii care au păşit pentru prima dată pe tarâmul florilor nu au ştiut ce să facă mai întâi. Să realizeze fotografia perfectă, să admire lalelele viu colorate sau să se lase ghidaţi de mireasma ameţitoare a clătitelor. Indecişi, le-au făcut pe toate.

CITEȘTE ȘI. WOW. Primul centru de sterilizare și înregistrare câini din România, s-a inaugurat cu fast în Argeș

La pas printre lalele în Lunca Argeșului am descoperit o arcadă plină de petunii. Noaptea mireasma acestora este divină!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #ziaruldinmuscelro

♬ SALSA JAM NO.1 – Jaycee Mante

Cu ocazia sărbătorii florilor anul acesta au fost plantate peste 460 de mii de lalele în întreg Piteștiul, printre care 200.000 doar în parcul în care a fost organizat festivalul. Dacă raportăm acest număr la populația din județul Argeș, ar veni câte o lalea pentru fiecare argeșean.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Locurile secrete din Câmpulung Muscel de unde poți vedea orașul de la înalțime

 

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscel #campulung_muscel #ziaruldinmuscelro

♬ Piano song for gentle and gentle scenes(863117) – Shintaro Aoki

Cu ocazia sărbătorii florilor anul acesta au fost plantate peste 460 de mii de lalele în întreg Piteștiul, printre care 200.000 doar în parcul în care a fost organizat festivalul.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Se deschide un campus profesional. Care e localitatea norocoasă cu o așa investiție imensă!

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #campulung_muscel #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Şi deşi pare greu de crezut sărbătoarea ,,Simfonia lalelelor“ îşi are originea încă din anii ’80. Atunci, în centrul oraşului au fost plantate peste 3000 de bulbi de lalele şi 100 de bulbi de zambile.

Toți „greii” PSD la pas prin Lunca Argeșului

Toți „greii” PSD care au participat sâmbătă, 20 aprilie, la lansarea de la Pitești a candidaţilor PSD Argeş au vizitat Simfonia Lalelelor, manifestare florală organizată în Parcul Lunca Argeșului”.

@ziaruldinmuscel

#ziaruldinmuscelro #campulung_muscel #ziaruldinmuscel

♬ sunet original – Ziarul din Muscel

Premierul Marcel Ciolacu, Mihai Tudose, Gabriela Firea, Paul Stănescu, Marian Neacșu, Adrian Câciu Bogdan Ivan și Simona Bucura Oprescu au admirat florile și aranjamentele florale deosebite, dar au făcut și o adevărată baie de mulțime, dată fiind și afluența mare de public de la „Simfonie” la orele prânzului.

CITEȘTE ȘI. Apare un Altfel de Euro. Ce se va întâmpla cu banii vechi?

Politicienii, însoțiți de președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean, Ion Mînzînă, și de primarul Cristian Gentea, s-au fotografiat cu admiratorii, au vorbit cu ei, de la unii au primit încurajări, de la alții – priviri piezișe, precum și unele întrebări incomode legate de creșterea pensiilor sau de încotro va merge țara…

CITEȘTE ȘI. Câți bani câștigă un însoțitor de bord în 2024?

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto

Super oferta de Digi RCS-RDS România. Abonamente de 1,5 euro plus telefoane mișto. Portează-te la DIGI cu mai multe...

Alte știri din aceeași categorie