18.5 C
Campulung Muscel
luni, 22 iulie, 2024

Cea mai șmecheră pasarelă din Pitești care te duce fix la Mall-ul imens din Argeș

Alte Știri

Cea mai șmecheră pasarelă din Pitești care te duce fix la Mall-ul imens din Argeș. De curând a fost inaugurată pasarela auto-pietonală ce va face legătura între cartierul Tudor Vladimirescu și zona centrală a municipiului Pitești, prin Bulevardul Republicii.

Construcția, care marchează deschiderea Argeș Mall, va fi oferită de către dezvoltatorul Prime Kapital autorităților locale pentru folosul comunității.

Cea mai șmecheră pasarelă din Pitești care te duce fix la Mall-ul imens din Argeș

Pasarela auto-pietonală are o lungime totală de 450 m și este alcătuită dintr-un tronson dublu-sens cu o lungime de 186 m peste calea ferată spre strada Târgul din Vale. Și două tronsoane simplu sens de urcare și coborâre, cu o lungime cumulată de 264 m, paralel cu Bd. Republicii.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. O lalea pentru fiecare argeșean. Spectacol multicolor în Lunca Argeșului. Orașul transformat într-un tărâm de poveste!

Suprafața totală carosabilă și pietonală a pasarelei este de peste 4.000 mp.
Peste 400 de oameni au fost implicați în construcția pasarelei, pentru care s-au folosit 3.500 mc de beton (echivalentul a aproximativ 50 de case) și peste 2.000 de tone de metal.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Ecologizare de Ziua Pământului în Cheile Dâmboviței

Alături de primarul Cristian Gentea și de administratorul public Lucrețiu Tudor, la inaugurare au fost prezenți reprezentanții Prime Kapital – Argeș Mall: Valentin Mirică – project manager Prime Kapital, Dragoș Stancu – asset manager Prime Kapital, Andreea Dumitru Stancea – manager Argeș Mall.

Edilul municipiului Pitești, Cristian Gentea a mulțumit partenerilor pentru realizarea acestui proiect important pentru comunitatea piteșteană:

CITEȘTE ȘI. Gigantul care deschide o nouă fabrică în Argeș. E aproape de Câmpulung și oferă 200 de locuri de muncă

„În 20 octombrie 2022, alături de Valentin Mirică, project manager Argeș Mall – Prime Kapital, săpam, în mod simbolic, prima lopată la fundația pasajului din Tudor Vladimirescu!
Astăzi, 18 aprile 2024, tot împreună cu partenerul nostru inaugurăm pasarela auto-pietonală ce fluidizează traficul și leagă cartierul Tudor Vladimirescu de restul orașului.
Construcția rutieră a fost cedată municipiului!

CITEȘTE ȘI. WOW. Primul centru de sterilizare și înregistrare câini din România, s-a inaugurat cu fast în Argeș

Valoarea investiției Prime Kapital în Argeș Mall, în Pitești, este de aproximativ 102 milioane de euro, din care 8 milioane de euro reprezintă costul investiției în pasajul public.
În plus, au fost amenajate de către partener un parc și alei pietonale cu o suprafață totală peste 20.000 de metri pătrați, parte din proiectul de dezvoltare a celui mai mare centru comercial din județul Argeș.
Le mulțumim pentru implicare în cel mai mare proiect de infrastructură din municipiu!”

Această inițiativă reflectă angajamentul Prime Kapital pentru îmbunătățirea calității vieții și pentru promovarea unei mobilități durabile și sigure:
„Prime Kapital, prin proiectele dezvoltate, urmărește să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din comunitățile locale, lucru care considerăm că a fost realizat și în acest caz, prin construirea acestui pasaj.

CITEȘTE ȘI. VIDEO. Locurile secrete din Câmpulung Muscel de unde poți vedea orașul de la înalțime

Pasarela nu este doar o simplă construcție de beton și oțel, ci reprezintă o legătură între două părți ale orașului, care va facilita, începând de astăzi, 18 aprilie, accesul oamenilor în siguranță la locuri de muncă, educație, servicii și divertisment.

CITEȘTE ȘI. Ce s-a deschis la Mall-ul din Câmpulung Muscel și mulți habar nu au de asta!

A fost un drum lung și, cu bucurie, finalizat astăzi, pe parcursul căruia am beneficiat de susținerea continuă a domnului primar, a reprezentanților Primăriei Municipiului Pitești și a tuturor autorităților locale implicate în acest proiect, iar, pe această cale, doresc să le mulțumesc. Aș dori să mulțumesc și celor peste 400 de oameni – de la arhitecți și ingineri până la muncitori – care, prin efort comun și dedicare, au contribuit la transformarea acest proiect în realitate.

CITEȘTE ȘI. ARGEȘ. Se deschide un campus profesional. Care e localitatea norocoasă cu o așa investiție imensă!

După cum am declarat și în trecut, Prime Kapital va dona cu titlu gratuit această investiție de peste 8 milioane de euro, municipiului Pitești.
Vă mulțumesc tuturor pentru prezența voastră la acest moment deosebit, iar pe 25 aprilie vă așteptăm în număr cât mai mare la deschiderea Argeș Mall, cel mai mare centru comercial din județul Argeș” – Valentin Mirică, Project manager Argeș Mall.

CITEȘTE ȘI. Data când se va deschide cel mai imens Mall din Argeș. Se învârte după soare!

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

3 lucruri esențiale de pus în bagaj pentru un look perfect în concediu

3 lucruri esențiale de pus în bagaj pentru un look perfect în concediu. Cine nu își dorește ca în...

Alte știri din aceeași categorie