26.8 C
Campulung Muscel
miercuri, 24 iulie, 2024

Unde te poți răsfăța cu cele mai bune pateuri cu brânză, dacă ajungi într-o celebră localitate din județul Argeș

Alte Știri

Unde te poți răsfăța cu cele mai bune pateuri cu brânză, dacă ajungi într-o celebră localitate din județul Argeș. Într-o comună aflată la o distanță de 54 km față de Pitești și la 26 km de Câmpulung Muscel, la o cofetărie din centrul satului se fac cozi ca pe vremea lui Ceaușescu. Zona este foarte tranzitată iar la mare căutare sunt pateurile cu brânză.

De-a lungul timpului acestea au fost una dintre gustările favorite ale românilor.

CITEȘTE ȘI. Floarea care crește pe toate gardurile e minune. Te scapă de toate insectele periculoase

Este vorba despre o cofetărie/patiserie din comuna Boteni care reușește să atragă cu acest produs foarte mulți clienți. Cozile nu lipsesc aproape niciodată de la locația situată pe strada principală din localitate vis-a-vis de Căminul Cultural din Boteni.

CITEȘTE ȘI. Metoda super rapidă ca să scoți sâmburii la vișine

Unde te poți răsfăța cu cele mai bune pateuri cu brânză, dacă ajungi într-o celebră localitate din județul Argeș

Cofetăria/patiserie pe nume Ștefan este, zilnic, asaltată de clienții doritori să guste celebrele merdenele. Rețeta este una specială, transmisă din mai multe generații, după modelul celei de la Câmpulung Muscel. Vorbim de o patiserie acum. Produsul gustos a reușit să reziste trecerii timpului și reușește să facă față cu brio concurenței internaționale.

CITEȘTE ȘI. Soluția salvatoare. Iată cum să scapi de păduchii și de căpușele de pe găini

CITEȘTE ȘI. Patiseria unde se fac cele mai bune merdenele. Se fac cozi ca pe vremea lui Ceaușescu

Cofetăria/patiseria mai pune la dispoziția clienților și alte produse gustoase, precum bușeuri cu mere, covrigi cu mac, croisant cu ciocolată sau prăjituri de casă. Celebrul diplomat, savarine, eclere, amandine, ora 12.

De asemenea, cozonacii fac și ei senzație în rândul clienților care merg în comuna Boteni. Prețurile sunt și ele pentru toate buzunarele, mici, mici.

CITEȘTE ȘI. Încearcă și tu acasă acest truc simplu și economic. Marile lanțuri de hoteluri în folosesc și este uimitor

Urmărește știrile Ziarului din Muscel și pe pagina de Facebook, pe grupul Cititorii Ziarului din Muscel, pe Tik Tok sau direct pe canalul de WhatsApp.

Ultimele Știri

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană

Vin vești bune pentru anumiți români! Statul plătește 1.000 euro de persoană. Măsurile propuse de Ministerul Educației, de acordare...

Alte știri din aceeași categorie